Dark Mode Light Mode

ΑΟΚ: Σήμερα τα δοκιμαστικά για την Κ19

Έναρξη δοκιμαστικών για την Κ19, έχεις τώρα την ευκαιρία να ζήσεις την εμπειρία!

Η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ 2024 ανακοινώνει την έναρξη των δοκιμαστικών για την Κ19. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 Αυγούστου, με ώρα προσέλευσης 18:00 μ.μ. Τόπος: Αθλητικό Κέντρο Ακαδημίας Α.Ο. Καβάλα. Αφορά: Αγόρια γεννηθέντα τα έτη 2006, 2007, 2008

Σημαντική σημείωση: Όσοι αθλητές ανήκουν σε ομάδες και έχουν γεννηθεί στα παραπάνω έτη, παρακαλούνται κατά την προσέλευση τους να προσκομίσουν βεβαίωση από την ομάδα στην οποία ανήκουν, ότι τους επιτρέπεται να συμμετέχουν στα δοκιμαστικά της Κ19 της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ 2024.

Όλοι οι αθλητές να προσέλθουν με ρούχα προπόνησης, κάλτσες, παπούτσια προπόνησης. Η συμμετοχή σας σε αυτή τη διαδικασία είναι κρίσιμη, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητές σας και να ενταχθείτε σε μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες ακαδημίες της περιοχής.

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους νεαρούς αθλητές να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στον κόσμο του ποδοσφαίρου, να συμμετάσχουν σε προπονήσεις και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες. Email επικοινωνίας: paekavala24@gmail.com. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 693 7099203 (Αγγελίδης Γιώργος).

ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ 2024

Προηγούμενο άρθρο

Μέχρι το πρωί τραγουδούσε o Νίκος Βέρτης στην Παραλία Οφρυνίου (φωτογραφίες-videos)

Επόμενο άρθρο

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας παρουσιάζει τα «Υστερόγραφα Όνειρα» της Βαρβάρας Νταλιάνη