Dark Mode Light Mode

ΑΟΚ – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 0-0: Οι ευκαιρίες δεν έγιναν γκολ… (φωτογραφίες-videos)

Για τη 2η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League 2, ο ΑΟΚ φιλοξένησε το μεσημέρι της Κυριακής στο «Ανθή Καραγιάννη» τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Αναμέτρηση με χαμηλό ρυθμό, λίγες φάσεις, αρκετή ένταση και πολλές διακοπές. Ο ΑΟΚ αγωνίστηκε για σχεδόν ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Δημητριάδη, ωστόσο ήταν αυτός που είχε τις σημαντικότερες στιγμές στον αγώνα για να βρει γκολ με Κασέμι (34’), Μάντιτς (80’) και Γκέκα (87’).

Ιδιαίτερα χαμηλός ο ρυθμός της αναμέτρησης στο πρώτο μέρος, με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να βρουν χώρους ανάπτυξης προς την αντίπαλη περιοχή. Η πρώτη αξιόλογη φάση στον αγώνα έγινε με τη συμπλήρωση 20 λεπτών, με τον Σιατραβάνη να απειλεί από κοντά για τους φιλοξενούμενους.

Ο ΑΟΚ απείλησε για πρώτη φορά στο 28’, με την εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου να περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Καραγκιόζη. Στο 34’ ο ΑΟΚ έχασε μοναδική ευκαιρία να προηγηθεί: Μετά από λάθος του τερματοφύλακα, ο Παπαδόπουλος τροφοδότησε τον Ομπιόχα, που γύρισε προς την καρδιά της μεγάλης περιοχής, με τον Κασέμι να αστοχεί προ κενής εστίας…

Αυτή ήταν και η σπουδαιότερη στιγμή του πρώτου μέρους, με τις δυο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια χωρίς σκορ. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 53’, όταν ο Δημητριάδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

Ακολούθησε ένα διάστημα με αρκετά σκληρό παιχνίδι, μεγάλη ένταση και πολλές διακοπές στη ροή του αγώνα εξαιτίας τραυματισμών. Οι «αργοναύτες» έφτασαν κοντά στο 1-0 στο 80′, όμως ο Καραγκιόζης απέκρουσε σουτ του Μάντιτς, μετά από ωραίο γύρισμα του Παπαδόπουλου.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Αστράς έσωσε τον ΑΟΚ, αποκρούοντας -εντός περιοχής- προσπάθεια των φιλοξενούμενων. Στο 87ο λεπτό ο Δαλιανόπουλος έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, όμως ο Γκέκας την έστειλε -με το κεφάλι- στην αγκαλιά του αντιπάλου τερματοφύλακα.

Κάπως έτσι, η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟΚ ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Καβάλα (Καραμπετάκης): Αστράς, Τσαμούρης, Ίτσιος, Δαλιανόπουλος, Δημητριάδης, Μέτσε (58’ Σπανουδάκης), Λέλεκας (58’ Γαβριηλίδης), Πάσανιτς, Κασέμι (46’ Πόποβιτς) Ομπιόχα (75’ Μάντιτς), Παπαδόπουλος (75’ Γκέκας)

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Κυριαζής): Καραγκιόζης, Κόλα, Μακρυδάκης (61’ Τουλίκας Γ.), Κλιγγόπουλος, Γιαλαμίδης (20’ Φρέντ), Μπάλλας, Μπούζας (75’ Κόκκορης), Φωκαΐδης, Σιατραβάνης (46’ Κρυεμάδι) Πανίδης (61’ Τουλίκας Β.), Νότας.

Tα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής:

ΠΑΣ Γιάννινα – Ηρακλής 2-1

Μακεδονικός – Καμπανιακός 1-0

ΑΕΛ – Διαγόρας 3-0

Καβάλα – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 0-0

Νίκη Βόλου – ΠΑΟΚ Β’ (30/9, 15:00)

Η βαθμολογία

1. ΑΕΛ 6
2. ΠΑΣ Γιάννινα 6
3. Μακεδονικός 4
4. Καμπανιακός 3
5. ΠΑΟΚ Β’ 1
6. Ηρακλής 1
7. Καβάλα 1
8. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 1
9. Διαγόρας 1
10. Νίκη Βόλου 0

Το «ζεστό» χειροκρότημα προς τους ποδοσφαιριστές στο τέλος και οι δηλώσεις:

Προηγούμενο άρθρο

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε δασική περιοχή της Καβάλας (φωτογραφίες-video)

Επόμενο άρθρο

Ινδιάνικο αμερικανικό κίνημα, Leonard Peltier – ραδιοφωνική εκπομπή