Dark Mode Light Mode

ΑΟΚ: Ο Βαγγέλης Καρατσομπάνης ανέλαβε και το ανδρικό τμήμα

Μετά την δυο χρόνων ήδη πετυχημένη συμβολή στην οργάνωση της Ακαδημίας μας, ήρθε η στιγμή για τον Βαγγέλη Καρατσομπάνη για την ανάθεση της ανδρικής μας ομάδας ως πρώτου προπονητή.

Ο Βαγγέλη Καρατσομπάνης είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ομάδα μας, καθώς αγωνίστηκε ως παίκτης με την ομάδα στο πρωτάθλημα Β εθνικής πριν πάρει η ομάδα την φθίνουσα πορεία και διάλυση της στις αρχές της δεκαετίας του 2000

Ως παίκτης, αγωνίστηκε επίσης σε Ένωση Καβάλας, ΓΣΕ, Αγία Βαρβάρα, ΑΟΧ, ΚΑΟΔ, Τιτάνες Δράμας, Απόλλων Δράμας, Προσοτσάνη, ΓΑΣ Κομοτηνής. Πλέον, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα στο μπάσκετ, ξεκίνησε το πλούσιο βιογραφικό του ως προπονητής.

Αρχικά, με το παιδικό τμήμα του ΓΣΕ και στη συνέχεια σε: Τιτάνες Δράμας (ακαδημία αγοριών, κορασίδων, νεανίδων και γυναικείο στην Α2, Πανσερραϊκό γυναικείο Α2, Πάνθηρες νεανίδες-κορασίδες και γυναικείο Α2, τελευταίος σταθμός του ήταν η ακαδημία του ΑΟΚ.

Από τη νέα χρονιά αναλαμβάνει το ανδρικό μας τμήμα και φυσικά παραμένει υπεύθυνος της ακαδημίας μας που πλέον έχει τρία τμήματα σε διάφορες ηλικίες. Βαγγέλη, ευχόμαστε καλή επιτυχία και να οδηγήσεις το καραβάκι σε μεγάλες επιτυχίες!

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Επίσκεψη Ντίνου Διαλεκτόπουλου στο Νηπιαγωγείο Ν.Ηρακλείτσας (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο κέντρο της πόλης (φωτογραφίες)