Dark Mode Light Mode
Ο Τάσος Τσολάκης ανακοίνωσε το όνομα του συνδυασμού του
ΑΟΚ – ΠΑΟΚ Β’ 1-1: Δίκαιη ισοπαλία στο «Ανθή Καραγιάννη» (φωτογραφίες)
Προκρίθηκε στα πέναλτι ο Βύρωνας

ΑΟΚ – ΠΑΟΚ Β’ 1-1: Δίκαιη ισοπαλία στο «Ανθή Καραγιάννη» (φωτογραφίες)

Ο ΑΟΚ ικανοποίησε σε αρκετά μεγάλο βαθμό απέναντι στον ανταγωνιστικό ΠΑΟΚ Β’, σ’ ένα παιχνίδι που είχε ρυθμό αλλά και αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα.

Ο Καβακάς ξεκίνησε με τρεις στόπερ: Σμίλτος, Μπιμπισίδης, Βασιλόπουλος. Δεξιά ο Καζαντζίδης και αριστερά ο Δαλιανόπουλος. Δύο αμυντικά χαφ, Γκέντσογλου και Τζελίδη ς με τον Γερονικολό ελεύθερο στον άξονα.

Δεξιά ο Φερεντίνος και σέντερ ο Γκέκας. Τερματοφύλακας ο Αστράς. Στο 8′ με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ ο Γκέντσογλου έκανε το 1-0. Στο 11′ μετά από σύγκρουση με τον Γκέκα τραυματίστηκε σοβαρά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων (Μπαλωμένος) και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 90′ με τον Γκορτεζιάν. Στο Β’ μέρος ο ΑΟΚ απείλησε με κεφαλιά του Βασιλόπουλου στο 53′ ενώ αρχικά μπήκαν ως αλλαγές οι: Καρακώστας, Μπατσαράς και Παβλόφ. Στη συνέχεια ο Ιωαννίδης και ο Αμίκο. Ο Πορτογάλος Βιτόρ Μπατάρα ήταν στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε.

Τελικά ο Γκαρκαλακτσίδης δεν θα αποκτηθεί. Ο Γκέντσογλου έδειξε και πάλι ότι βρίσκεται σε καλό βαθμό ετοιμότητας ενώ λειτούργησε καλά το αμυντικό κομμάτι. Στο πρώτο μέρος ο ΑΟΚ διαμαρτύρεται για μια φάση στην οποία υπάρχει υποψία για πέναλτι σε μαρκάρισμα επάνω στον Δαλιανόπουλο.

Προηγούμενο άρθρο

Ο Τάσος Τσολάκης ανακοίνωσε το όνομα του συνδυασμού του

Επόμενο άρθρο

Προκρίθηκε στα πέναλτι ο Βύρωνας