Dark Mode Light Mode

ΑΟΚ: Με Σαμπανίδη και Οκάν η απογευματινή προπόνηση

Σημαντική μεταγραφική εξέλιξη στον ΑΟΚ, με το Νίκο Σαμπανίδη αλλά και τον Οκάν Σουλεϊμάν να συμμετέχουν στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας στο Κρυονέρι.

Ουσιαστικά αποτελούν τις πρώτες κινήσεις… εμπειρίας και παραστάσεων από υψηλότερες κατηγορίες, στο ρόστερ που διαμορφώνεται ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Δείγμα της διάθεσης που υπάρχει στους αργοναύτες για αναζήτηση έμπειρων ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά. Αυτό άλλωστε ξεκαθάρισε και στην πρώτη συγκέντρωση ο προπονητής του ΑΟΚ, Γιώργος Αγγελίδης.

Πείστηκε από το… pressing και είπε το «ναι»

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν πέρσι, από το Γενάρη και μετά, ήταν χωρίς αμφιβολία ο Ξανθιώτης επιθετικός, Νίκος Σαμπανίδης. Οι άνθρωποι του ΑΟΚ παρακολουθούσαν στενά την περίπτωση του τις πρόσφατες εβδομάδες, μιας και ο 24χρονος φορ παρέμενε χωρίς ομάδα.

Οι αργοναύτες κατέθεσαν επίσημη πρόταση συνεργασίας στο Σαμπανίδη, που όμως τους ενημέρωσε πως στόχος του ήταν να παραμείνει σε σύλλογο της Super League 2. Όταν αυτό το σενάριο απομακρύνθηκε για τον ίδιο, αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση του ΑΟΚ, συνεχίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν την καριέρα του στην Καβάλα.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση που του κατατέθηκε ήταν εξαιρετική. Φυσικά, μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι εξαιρετικές σχέσεις που διατήρησε με το προπονητικό team της ομάδας αλλά και με το γενικό αρχηγό, Γιώργο Μανάφη.

Πέρσι, σε σύνολο 24 συμμετοχών σημείωσε 3 τέρματα απέναντι σε Πανσερραϊκό, Ηρακλή και Καρδίτσα. Η περίπτωση του Σουλεϊμάν ήταν σαφώς πιο απλή. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός την περασμένη αγωνιστική περίοδο σημείωσε 2 τέρματα, απέναντι σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό Βόλου.

Προηγούμενο άρθρο

Πνιγμός 85χρονου στην Καλαμίτσα

Επόμενο άρθρο

Ρεγγίνα Μακέδου: Δείχνει τις αλλαγές στην εμφάνιση της λόγω του καρκίνου και στέλνει το δικό της μήνυμα