Dark Mode Light Mode

Από αύριο Τρίτη η ΔΕΥΑΚ στα χαντάκια του Αμυγδαλεώνα

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Απόστολος Χρόνης, αύριο Τρίτη 6 Ιούνη η δημοτική επιχείρηση θα αρχίσει τις απαραίτητες εργασίες στον Αμυγδαλεώνα.

Για να κλείσει τα πολλά χαντάκια, δυσάρεστη ανάμνηση της πρώτης προσπάθειας για το έργο κατασκευής εσωτερικού δικτύου ύδρευσης. Μια εργολαβία που θα διαλυθεί. Ένα έργο που θα επαναδημοπρατηθεί. Ώστε να υλοποιηθεί με έναν νέο, αξιόπιστο και ικανότερο ανάδοχο.

Ο κ. Χρόνης εξήγησε ότι δικηγόροι και των δύο πλευρών συζητούν για τους όρους και τις προϋποθέσεις διάλυσης της εργολαβίας. Κι ενώ αυτή η συμφωνία θα γίνει αλλά καθυστερεί, η ίδια η ΔΕΥΑΚ θα κλείσει τα πολλά χαντάκια μέσα σε δρόμους του χωριού.

Τα περισσότερα εμποδίζουν τους κατοίκους ακόμη και να μπουν ή να βγουν από τα σπίτια τους! Σύμφωνα με τον κ. Χρόνη το πρόβλημα είναι εκτεταμένο εντός του Αμυγδαλεώνα. Θα γίνει μια ιεράρχηση και μια συντονισμένη εργασία που πάντως υπολογίζεται ότι θα διαρκέσει διάστημα ενός περίπου μήνα.

Μέχρι να κλείσουν όλα τα χαντάκια. Ακόμη και την περασμένη Παρασκευή μηχανικοί της ΔΕΥΑΚ μαζί με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου έκαναν αυτοψίες για να δουν από κοντά τα σημεία των επεμβάσεων. Αυτή η δουλειά τέλειωσε. Όλοι εύχονται τούτη τη φορά η ΔΕΥΑΚ να κρατήσει το λόγο της, το έργο να αρχίσει όντως την ερχόμενη αύριο.

Προηγούμενο άρθρο

Για την Τρίτη Ηλικία, του Χριστόδουλου Βαλτατζή

Επόμενο άρθρο

Το απόλυτο θρίλερ στην Καβάλα με τον θάνατο της 68χρονης – Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία