Dark Mode Light Mode

Από τον ΑΟΚ στον ΠΑΟΚ Χρήστος και Νίκος Μπόνιας

Αφήνουν τον ΑΟΚ και συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ τα αδέλφια Χρήστος και Νίκος Μπόνιας, συνεχίζοντας έτσι μια παράδοση του Καβαλιώτικου Βόλεϊ, να τροφοδοτεί τις μεγάλες ομάδες με μεγάλα ταλέντα. Η σχετική ανακοίνωση του «Δικεφάλου» αναφέρει:

«Ο Χρήστος Μπόνιας και ο Νίκος Μπόνιας, τα δύο αδέλφια από την Καβάλα, αποτελούν και τυπικά μέλη της Ακαδημίας Βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Ο Χρήστος, γεννημένος 07/03/2007 και με ύψος 1.97, αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου και βρίσκεται πάντα στις κλήσεις των κλιμακίων της Εθνικής Ελλάδος Κ18.

Ο Νίκος, γεννημένος 14/02/2008 και με ύψος 2.0, αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού και είναι βασικό μέλος της Εθνικής Ελλάδος Κ18 και Κ20. Ο Χρήστος, θα ενισχύσει την προσπάθεια του Εφηβικού τμήματος, ενώ ο Νίκος εκτός από μέλος του Παιδικού και Εφηβικού τμήματος, θα αποτελεί μαζί με τον Stavros Mouchlias, και μέλος της Ανδρικής Ομάδας Βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Ο χαρακτήρας των δύο αθλητών και το υψηλό -για την ηλικία τους- αγωνιστικό επίπεδο, οδήγησαν τη Διοίκηση της Ακαδημίας και τον έφορο Ελευθέριο Χατζηεμμανουήλ, να κινηθούν άμεσα για την απόκτησή του.

Χρήστο και Νίκο, σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση του ΑΟ Καβάλας, η οποία συναίνεσε στην μεταγραφή των δύο αθλητών».

Προηγούμενο άρθρο

Μεσιά: Ανακαλύψτε τον μικρό οικισμό του Παγγαίου (video)

Επόμενο άρθρο

Επετειακές εκδηλώσεις για την 100αετία της Μητροπόλεως Φιλίππων στη Χάλκη (φωτογραφίες)