Dark Mode Light Mode

Αποχή των δικηγόρων της Καβάλας, υποθέσεις αναβλήθηκαν για το 2025!

Οι περισσότερες υποθέσεις από αυτές που θα δικάζονταν χθες στο Μονομελές και Τριμελές Καβάλας αναβλήθηκαν.

Λόγω της αποχής των δικηγόρων. Δόθηκαν αναβολές για ημερομηνίες του 2024 αλλά και του 2025! Η αποχή των δικηγόρων της Καβάλας αφορά τα εξής και τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Η Γενική Συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, επικύρωσε την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και της  Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και αποφάσισε:

  • Την αποχή των μελών του από δίκες συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου (Δημόσιο, ΝΠΔΔ, ευρύτερος δημόσιος τομέας όπως καθορίζεται από τον Ν. 4270/2014) μέχρι την ψήφιση του Νομοσχεδίου. Εξαιρούνται ΟΤΑ και Περιφέρειες.
  • Την αποχή των μελών του από όλες τις δίκες στις 16 και 17/11/2023 και 21 και 22/11/2023.
  • Την αποχή των μελών του από έκδοση διαταγών πληρωμής από δάνεια με αιτούσες Τράπεζες και εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων καθώς επίσης και από  εντολές προς εκτέλεση, ενόψει της κατάθεσης νομοσχεδίου για τα funds και μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου, λαμβανομένης υπόψιν της πάγιας θέσης της Ολομέλειας για την προστασία των οικονομικά αδύναμων και ευάλωτων πολιτών.
  • Την αποχή των μελών του από τις επιτροπές όπου μετέχουν ως μέλη δικηγόροι (ΣΥΠΟΘΑ, Δασικοί Χάρτες, Ενστάσεων κτηματολογικών διαφορών, Μητρώο Νομικών Εισηγητών Κτηματολογίου κλπ).
Προηγούμενο άρθρο

Ευαγγελία Δρακονάκη: Δεν είναι απαραίτητο να κατασκευαστεί πάλι η γέφυρα

Επόμενο άρθρο

Πρόσκληση συνάντησης για άσκηση πίεσης στους 4 βουλευτές