Dark Mode Light Mode

«Αποδομήσαμε τη μελέτη του ΤΕΕ»

Στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ μίλησε χθες ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου δήμου Καβάλας Θέμης Καλπακίδης και η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα. Αμφότεροι μετέφεραν τις εντυπώσεις τους και τα σχόλιά τους για τη σύσκεψη της Τετάρτης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο περιβάλλοντος με θέμα την όδευση του αγωγού ΤΑΡ.

Ικανοποιημένος ο Θέμης Καλπακίδης σημείωσε: «Στη διάρκεια της σύσκεψης από την πλευρά μας αποδομήθηκε η μελέτη του Τεχνικού Επιμελητηρίου. Μια μελέτη την οποία άπαντες επικαλούνταν έως εκείνη τη στιγμή. Ο υπουργός ταυτόχρονα δέχθηκε να μη συνεχιστεί το έργο του ΤΑΡ μέχρις ότου επιλυθούν όλα τα εκκρεμή προβλήματα για την επίμαχη περιοχή δέκα περίπου χιλιομέτρων, από τον Αμυγδαλεώνα έως τα όρια της περιφερειακής ενότητας Καβάλας.

Δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από το Νίκο Παναγιωτόπουλο που στάθηκε διακριτικός και σωστός. Φυσικά και είμαστε ικανοποιημένοι από τα όσα δήλωσαν στη σύσκεψη ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος και η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα».

Ο Θέμης Καλπακίδης συμπλήρωσε ότι οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη της Τετάρτης παραδέχθηκαν ότι δεν προηγήθηκε διαβούλευση. Επανέλαβε δε ότι οι αγρότες του δήμου Καβάλας αι η συντονιστική επιτροπή πολιτών που ζητούν τη διαφορετική όδευση του αγωγού, παραμένουν πάντα ανοικτοί σε διάλογο.

Προηγούμενο άρθρο

Απλήρωτο προσωπικό ορισμένου χρόνου -Του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

Επόμενο άρθρο

Το πρώτο έργο δυστυχώς περιμένει το δεύτερο!