Dark Mode Light Mode

Απόδραση στην Καβάλα για Κατερίνα Δαλάκα και Σάββα Γκέντσογλου!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ Σάββας Γκέντσογλου και η αθλήτρια στίβου Κατερίνα Δαλάκα μπορεί να επιμένουν και να ισχυρίζονται ότι δεν είναι μαζί, οι πιο πρόσφατες όμως δικές μας πληροφορίες επιμένουν και αυτές με την σειρά τους ότι «εδώ υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας».

«Τι ωραίο ζευγάρι!» Αυτό είπαν όσοι τους είδαν εχτές το μεσημέρι μαζί στην Καβάλα και πραγματικά τους θαύμασαν και δεν ξεκολλούσαν τα μάτια από επάνω τους. Η μυστική απόδραση του ζευγαριού και τα μεταξύ τους τρυφερά τετ-α-τετ σε ταβέρνα της περιοχής, «πρόδωσαν» την σχέση τους που κάθε άλλο παρά φιλική φαινόταν να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα social.

«Καθόντουσαν διακριτικά σε ένα απόμερο σημείο της ταβέρνας, απολάμβαναν το φαγητό τους και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι. Ήταν ένα πολύ όμορφο ζευγάρι που έδειχναν ξεκάθαρα την σχέση ανάμεσα τους», υποστηρίζουν οι αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν και εκείνοι στο ίδιο μαγαζί και οφείλουμε να τους πιστέψουμε.

Ο Σάββας Γκέντσογλου και η Κατερίνα Δαλάκα γνωρίστηκαν στο Survivor, και από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία έλξη ανάμεσα τους. Με την επιστροφή τους στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομήνικο αρχικά ξεκίνησαν να κάνουν κολλητή παρέα, όμως, στην συνέχεια, φαίνεται ότι τους προέκυψε και ο έρωτας.

Εδώ και δυο μήνες που ξεκίνησαν να ακούγονται οι πρώτοι ψίθυροι για την σχέση τους, το hot νέο ζευγάρι της πόλης εξακολουθεί ακόμα να υποστηρίζει σθεναρά ότι πέρα από μια ζεστή φιλία δεν τους ενώνει κάτι περισσότερο… Όμως ξέρετε μια παροιμία που λέει «ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται;». Πολύ σύντομα λοιπόν θα σας έχουμε και άλλες αποκαλύψεις…

πηγή: www.youweekly.gr

Προηγούμενο άρθρο

Μια διαφορετική βόλτα στο κέντρο της Καβάλας... (φωτογραφίες-video)

Επόμενο άρθρο

Ν. Παναγιωτόπουλος στον RealFm: «Η μεταναστευτική πολιτική αυστηροποιείται. Θα ακολουθήσουμε κι εμείς γιατί αυτό συμφέρει τη χώρα»