Dark Mode Light Mode

Απόστρατοι αστυνομικοί στη γιορτή του Αγίου Αρτεμίου

Την Κυριακή 20 Οκτώβριου 2024 στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου οι Αστυνομικοί της Α.Δ. Καβάλας τίμησαν τον προστάτη του σώματος ΑΓΙΟ ΑΡΤΕΜΙΟ χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φίλιππων Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ.

Μετά την δοξολογία αναγνώστηκε η ημερησία διαταγή του κ. Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. από τον Αστυνόμο Α΄κ. ΣΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. Στη συνέχεια, δόθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας δεξίωση προς τιμή των προσκεκλημένων, όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές, ευχαριστίες και απόψεις. Ευχή μας ο Άγιος Αρτέμιος να γίνει προστάτης, φύλακας άγγελος και καθοδηγητής όλων των εν ενεργεία συναδέλφων .

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος όλοι οι αξιωματικοί, υπαξιωματικοί αστυφύλακες της Α.Δ. Καβάλας με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΚΑΡΑΚΟΛΙΔΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗ Α’ Υποδ/ντη Α.Δ Καβαλας. Ο βουλευτής της Ν.Δ Καβάλας κ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ. Εκπρόσωποι του κ. Αντιπεριφεριάρχη και του κ. Δημάρχου.

Μέλη του Συνδέσμου μας και πλήθος κόσμου. Τον Σύνδεσμο μας εκπροσώπησε, ύστερα από πρόσκληση ο πρόεδρος μας κ. ΚΙΟΣΣΕΣ ΗΛΙΑΣ και η αναπληρώτρια ταμίας κ. ΚΑΡΤΑΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ!

Εκ του προέδρου των απόστρατων αστυνομικών Καβάλας

Προηγούμενο άρθρο

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης στο 2ο Southeast Europe Connectivity Forum στη Θεσσαλονίκη

Επόμενο άρθρο

Εκδρομή - προσκύνημα Παναγία Σουμελά & Άγιο Λουκά ιατρό