Dark Mode Light Mode

Αποσύρονται 16 οχήματα της ΠΕ Καβάλας

Τον περασμένο Μάη η κεντρική υπηρεσία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας ΑΜΘ ξεκίνησε την προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία για την απόσυρση υπηρεσιακών οχημάτων.

Παλαιών και μη χρησιμοποιούμενων. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε πρόσφατα κι αφορά της Περιφερειακές Ενότητες Καβάλας- Ξάνθης- Δράμας και Έβρου. Η ΠΕ Καβάλας έχει τα περισσότερα προς απόσυρση οχήματα. Συνολικά 16. Ο Έβρος 9, και Ξάνθη – Δράμα από 3. Συνολικά 31 οχήματα.

Αυτά της ΠΕ Καβάλας βρίσκονται, τα περισσότερα, στην πυλωτή του Διοικητηρίου. Για καιρό παρκαρισμένα. Ορισμένα το δείχνουν ότι είναι προς απόσυρση. Ειδικότερα η ΠΕ Καβάλας θα αποσύρει 4 φορτηγά, 10 επιβατικά, ένα γκρέϊντερ και έναν εκσκαφέα. Τα οχήματα αυτά έχουν ημερομηνία κατασκευής από το 1979 έως το 2002. Το όχημα που κυκλοφόρησε το 1979 είναι ένα από τα 4 φορτηγά που θα αποσυρθούν.

Η απόφαση της κεντρικής διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ αναφέρει το ενδεχόμενο κάποια από τα οχήματα να μπουν σε διαδικασία εκποίησης:

«Διαγράφουμε τα παραπάνω επιβατικά, φορτηγά και βαρέα οχήματα από τη δύναμη οχημάτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προκειμένου να παραδοθούν στον ΟΔΔΥ, εντός 20 ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης αυτής, για να τα εκποιήσει σε όφελος του Δημοσίου».

Προηγούμενο άρθρο

Λύση η Ν. Πέραμος, μέχρι να κατασκευαστεί νέο λιμάνι στην Κεραμωτή

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024