Dark Mode Light Mode

Απροθυμία των πολιτών στη Θάσο να είναι υποψήφιοι δημοτικοί- τοπικοί σύμβουλοι! (συνέντευξη)

Ο Λάμπρος Λαμπρινίδης (φωτογραφία) είναι δημοτικός σύμβουλος Θάσου, εκλεγμένος με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Μετέχει φυσικά στις προσεχείς εκλογές. Πάλι με το ίδιο ψηφοδέλτιο. Με επικεφαλής τον Νίκο Χρυσάφη.

Μετά την οριστικοποίηση όλων των υποψηφίων και στο Δήμο Θάσου, σχολιάζει την προεκλογική κατάσταση και μεταξύ άλλων δηλώνει:

«Υπάρχει μια υποτονική κατάσταση στη Θάσο ως προς τις εκλογές που πλησιάζουν. Ο κόσμος αποχωρεί σιγά σιγά κι εννοώ τους τουρίστες. Λόγω της επαναλειτουργίας των σχολείων σε όλα τα Βαλκάνια και όχι μόνο στην Ελλάδα.

Όπως αντιλήφθηκα ο κόσμος, οι πολίτες δεν ήθελαν να εμπλακούν στις δημοτικές εκλογές στη Θάσο. Δεν ήθελαν να είναι υποψήφιοι. Σημασία φυσικά έχει η Λαϊκή Συσπείρωση να κερδίσει τις εκλογές. Να πάρει το Δήμο Θάσου. Αυτό δεν είναι στόχος. Είναι απαίτηση.

Με λύπη μου διαπιστώνω ότι σε όλα τα ψηφοδέλτια δεν υπάρχουν νέοι. Αγόρια και κορίτσια ηλικίας 20 έως 25 ετών. Κι αυτό κατά τη γνώμη μου είναι πρόβλημα. Γιατί δεν ανανεώνονται όσοι ασχολούνται με τα κοινά. Δεν μπαίνουν νέοι στην αυτοδιοίκηση. Κατά τη γνώμη μου η διοίκηση Κυριακίδη ήταν κληρονόμος της διοίκησης Μερέση.

Που 20 χρόνια μετά ο κ. Μερέσης αποφάσισε να επανέλθει στην αυτοδιοίκηση! Να είναι υποψήφιος στις εκλογές. Για μενα είναι δυσάρεστο νέο που δεν έκαναν συνδυασμούς στη Θάσο ούτε το ΠΑΣΟΚ αλλά ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ. Κι ο βασικός λόγος είναι το ότι πίστεψαν ότι δεν έχουν προοπτική επιτυχίας».

Προηγούμενο άρθρο

«Ώρα Δημιουργίας»: Αγιασμός σχολείων και περιοδεία σε Δικαστικό Μέγαρο και Άγιο Λουκά (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

Περισσότερα ράπιντ τεστ, στα ίδια επίπεδα τα κρούσματα