Dark Mode Light Mode

Άρχισαν τα όργανα…

Από τώρα οι διοργανωτές του «Ραντεβού στην Ερυθρού» προετοιμάζουν το επόμενο αντάμωμα και έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τον τραγουδιστή που θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς.

Μέτα τον Πασχάλη και τον Μπίγαλη ποιος έχει σειρά ;

Η επιτυχία μια εκδήλωσης που έχει γίνει πλέον θεσμός για την πόλη της Καβάλας τους φορτώνει με περισσότερο άγχος αφού θα πρέπει κάθε χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

 

Και ενώ στο ΠΑΣΟΚ όλα κυλήσανε ομαλά και ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου με όλους τους υποψηφίους αλλά και το νέο πρόεδρο να υπόσχονται ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ οι κάνες των όπλων παραμένουν μπαρουτοκαπνισμένες.

Η απόφαση της Κεντρική Επιτροπής να εξαιρεθεί από την κούρσα για την εκλογή νέου προέδρου στο κόμμα η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη έχει ανοίξει ένα νέο γύρο συγκρούσεων ακόμα πιο έντονων με κορύφωση το Συνέδριο που αναμένεται να πέσουν κορμιά.

Η πλευρά Κασσελάκη υποστηρίζει ότι τις τελικές αποφάσεις για την συμμετοχή του ή όχι στην όλη διαδικασία θα την πάρει το Συνέδριο.

Το μακελειό έρχεται και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα αποφευχθεί ούτε αυτή την φορά.

 

Είναι αλήθεια αυτό που δήλωσε ο αρχιτέκτονας της Εθνικής μας ομάδας Ιβάν Γιοβάνοβιτς ότι το ΟΑΚΑ θα είναι πολύ μικρό για να χωρέσει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στην αναμέτρηση του Νοέμβρη με την Εθνική Αγγλίας.

 

Να κριθεί ένοχος ο πατέρας Αντώνιος για περιστατικά κακοποιητικών συμπεριφορών που έλαβαν χώρα στην Κιβωτό του Κόσμου, έχει προτείνει μέχρι τώρα η εισαγγελέας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Αυτό είναι πλατς και για τον ίδιο αλλά και για τους υποστηρικτές του.

Τίποτα δεν γινόταν στην Κιβωτό χωρίς να το γνωρίζει ο πατέρας Αντώνιος.

 

Πάντως ο Κασσελάκης βρέθηκε προχθές με την Τζάκρη στο Καραϊσκάκη για το παιχνίδι της Εθνικής μας με την αντίστοιχη της Ιρλανδίας.

Ίσως να ήταν και μία συμβολική κίνηση προκειμένου να δείξει ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν ανησυχεί για τις πρόσφατες εξελίξεις στο κόμμα.

Ξεκίνησε από χθες  Τρίτη 15 Οκτωβρίου η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, με τις τιμές να κυμαίνονται σε χαμηλότερα επίπεδα από πέρσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τιμή διάθεσης στα μεγάλα αστικά κέντρα «κλειδώνουν» στην περιοχή του 1,10 μέχρι 1,20 ευρώ, ενώ στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας πιθανότατα να είναι λίγο υψηλότερα.

Πέρσι, η μέση τιμή διάθεσης κυμαινόταν στα 1,35 ευρώ.

 

Σε μια λεπτή κλωστή κρέμεται η Μέση Ανατολή, καθώς το Ισραήλ εμφανίζεται με το χέρι στη σκανδάλη και όλος ο κόσμος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα ποια θα είναι η απάντηση του Τελ Αβίβ στην συντονισμένη επίθεση της Χεζμπολάχ με ρουκέτες της 1ης Οκτωβρίου.

Το γραφείο του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου του Ισραήλ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υπογραμμίζει πως τα αντίποινα σε βάρος του Ιράν για την πυραυλική επίθεση της Χεζμπολάχ την 1η Οκτωβρίου θα καθοριστούν βάσει των συμφερόντων της χώρας του χωρίς να αποκλείει χτύπημα στα πυρηνικά του Ιράν.

Αυτό είναι πρόβλημα.

 

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Το… κάρφωσε η Αναστασία στην Καβάλα και έγινε χαμός πριν τη συναυλία της (video)