Dark Mode Light Mode

Αρνητικοί ψήφοι για τα μέτρα σήμανσης στο έργο του ΤΑΡ

Στη συνεδρίαση της επιτροπής ποιότητας ζωής του δήμου Καβάλας έπρεπε να εγκριθεί η εργοταξιακή σύνδεση ρύθμισης οδικής κυκλοφορίας επί της δημοτικής οδού Χαλκερού, στο πλαίσιο εργασιών κατασκευής όδευσης του αγωγού ΤΑΡ. Λόγω και της επικαιρότητας του θέματος οι δημοτικού σύμβουλοι Σωτηριάδης και Προυσαεύ ζήτησαν κι έλαβαν το λόγο.

Λέμε όχι, δήλωσαν προς τον πρόεδρο της επιτροπής Ανέστη Τσουρουκίδη, εξηγώντας ότι οι αρνητικές ψήφοι σχετίζονταν με πολιτικούς λόγους. Είμαστε σε αντιδικία με τον ΤΑΡ, σημείωσε ο κ. Σωτηριάδης, τονίζοντας ότι ναι μεν πρόκειται για μια απλή σήμανση ωστόσο προέχουν άλλα ζητήματα σε σχέση με τον ΤΑΡ. Όλοι βρισκόμαστε σε αντιδικία με τον ΤΑΡ αλλά το θέμα είναι διαφορετικό, παρατήρησε ο κ. Τσουρουκίδης. Τελικά η σήμανση εγκρίθηκε με τις θετικές ψήφους του προέδρου και των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας Φρατζεσκάκη, Μπαλτζίδου, Μπόνια.

Προηγούμενο άρθρο

Νίκος Παναγιωτόπουλος : «Η Κυβέρνηση έχει κάνει δυσκολότερη τη ζωή των ανθρώπων, ελπίζω να μην κάνει το ίδιο και με τη ζωή των ζώων, σε αυτήν τη χώρα»

Επόμενο άρθρο

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΒΑΛΙΩΤΗΣ ΣΤΟ "YOUTH EDUCATION & DEVELOPMENT"