Dark Mode Light Mode

Αστυνόμευση; Κυκλοφοριακό πρόβλημα όταν δεν υφίσταται  

Κυκλοφοριακό έμφραγμα για 30 λεπτά χθες το πρωί, στους δρόμους μέσα και κοντά στο κεντρικό λιμάνι.

Η έλλειψη αστυνόμευσης (ειδικά του Λιμεναρχείου) μαζί με την αυξημένη στην περιοχή κίνηση, έκλεισαν τους δρόμους. Τα αυτοκίνητα αποχωρούσαν από το λιμάνι με μεγάλη καθυστέρηση.

Μποτιλιάρισμα σημειώθηκε – ευτυχώς προσωρινά- και στις οδούς Ερυθρού Σταυρού με Κουντουριώτου. Τα πράγματα φυσικά θα μπορούσαν να είναι χειρότερα. Όμως και χθες Δευτέρα η υπόλοιπη κίνηση ήταν φυσιολογική κι έτσι όλα γρήγορα ομαλοποιήθηκαν.

Τι έγινε χθες στο κεντρικό λιμάνι, περίπου στις 11 το πρωί: Νταλίκες η μία πίσω από την άλλη αποχωρούσαν αφού ο εκτελωνισμός των προϊόντων τους τέλειωσε. Παιδιά έφθαναν με τα αυτοκίνητα των γονέων τους, αναχωρούσαν με το δρομολόγιο του φέρι μποτ για τις κατασκηνώσεις της Θάσου.

Αλλοδαποί από τα Βαλκάνια είχαν τον ίδιο προορισμό. Όλα αυτά μαζί επηρέασαν ειδικά την αποχώρηση (έξοδο από το λιμάνι) αφού το φέρι μποτ έφερε αρκετά οχήματα. Κι ενώ υπήρξαν ουρές και αναμονές, σαν από …θαύμα το πρόβλημα λύθηκε μετά μισή ώρα περίπου.

Λίγο αργότερα, στις 12.30 το μεσημέρι, λάδια στο οδόστρωμα της Κουντουριώτου κινητοποίησαν αυτήν την φορά την Τροχαία. Το Λιμεναρχείο Καβάλας πρέπει να έχει μεγαλύτερη ετοιμότητα, περισσότερο προσωπικό όχι μόνο στις αναχωρήσεις- αφίξεις των μεγάλων πλοίων αλλά ειδικά πρωί και μεσημέρι και στα δρομολόγια των φέρι μποτ.

Προηγούμενο άρθρο

Νερό στις πηγές Βοϊράνης υπάρχει, άλλες πηγές στέρεψαν!

Επόμενο άρθρο

Λιγότερα τεστ, περισσότερα κρούσματα!