Dark Mode Light Mode

Ατελείωτες ουρές αυτοκινήτων στην Κεραμωτή – Καλό καλοκαίρι!

Εντάξει παιδιά αυτό που γίνεται στην Ελλάδα με τα δύο μεγαλύτερα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν έχει προηγούμενο.

Τρώγονται μεταξύ τους δίνοντας όλο το γήπεδο στον Μητσοτάκη που αν και χαμένος στις Ευρωεκλογές παρουσιάζεται ως ο μεγάλος νικητής αφού δεν έχει αντίπαλο.

Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ από την επόμενη μέρα των Ευρωεκλογών έχουν μπει σε νέο κύκλο εσωστρέφειας που τα απομακρύνει από τους ψηφοφόρους τους.

Δεν θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί καλύτερα τα πράγματα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ακόμα και στην πιο δύσκολη φάση της διακυβέρνησης του δεν φαίνεται να απειλείται από κανέναν.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με την πορεία που έχει πάρει δείχνει ότι θα είναι εύκολη μία ήττα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές αρκεί να υπάρχει αντίπαλος απέναντι γιατί έτσι όπως πάει η δουλειά μπορεί να κατέβει και μόνος του.

Με ένα μαγικό τρόπο τα κόμμα που θα μπορούσαν να απειλήσουν την  κυριαρχία του αυτό εξουδετερώνονται.

Ειδικά ο Κασσελάκης πολλές φορές με τον τρόπο που λειτουργεί δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για τον ρόλο του μέσα στο κόμμα.

Λες και τον φύτεψε ο Μητσοτάκης για να το εξαφανίσει το κόμμα.

 

Στο ΠΑΣΟΚ από την άλλη μπορεί τα πράγματα να φαίνονται πιο εύκολα αλλά δεν είναι αφού υπάρχει ένα κίνημα ανατροπής του Ανδρουλάκη με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του να είναι ανυπόμονοι.

Αλλαγή ηγεσίας εδώ και τώρα ζητούν.

 

Και βέβαια αντιλαμβάνεστε πολύ εύκολα ότι όταν σε αυτά τα δύο κόμματα της προοδευτικής αριστεράς δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους και τρώγονται που να βρούνε την ωριμότητα για ένα κοινό φορέα ;

Και μόνο στην σκέψη τους πιάνει ναυτία.

 

To τουρ του Τζεφ Μπέζου με την πληθωρική σύντροφο του στα Ελληνικά νησιά συνεχίζεται και φαίνεται ότι το ζευγάρι περνάει ένα υπέροχο καλοκαίρι με φόντο τις όμορφες παραλίες της Μυκόνου και της Ψερίμου όπου εθεάθησαν να κυκλοφορούν χεράκι – χεράκι.

Το γιοτ το οποίο φιλοξενεί το ζεύγος είναι άκρως εντυπωσιακό και δεν περνάει με τίποτα απαρατήρητο.

 

13 χιλιάδες άνθρωποι ταξίδεψαν το περασμένο Σάββατο απέναντι στην Θάσο.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στο λιμάνι της Κεραμωτής να σχηματισθούν ατελείωτες ουρές αυτοκινήτων με την αναμονή να ξεπερνάει ακόμα και τις δύο ώρες.

Ξεκινούσες από την Καβάλα στις 8 το πρωί και έφτανες στον Λιμένα στις 3 το μεσημέρι !

Στο τραπέζι έχουν πέσει πολλές προτάσεις προκειμένου τις ημέρες αυτές να ξεπεραστεί το πρόβλημα του συνωστισμού αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει συγκεκριμένο.

Νομίζω ότι θα περιμένουμε αρκετό καιρό μέχρι να ωριμάσει η ιδέα της εναλλακτικής.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Άρης Πηγών: Παρέμεινε στο ρόστερ ο Τάσος Φραγκούλης