Dark Mode Light Mode

Αύριο βράδυ θα είμαστε στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων

Ήρθε η μέρα. Αύριο βράδυ στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων, για το φετινό φεστιβάλ Φιλίππων, παρουσιάζεται η παράσταση «Απόψιν τα μεσάνυχτα»:

«Εκατόν είκοσι και πλέον Καβαλιώτες μετά από μήνες σκληρής δουλειάς, με την επιμέλεια και τις καλλιτεχνικές οδηγίες του Ανδρέα Λαδά, του Γιάννη Κανάκη, του Χρόνη Ιωαννίδη, της Γιούλης Αποκατανίδου, της Μαριάννας Κεσόγλου, και το μεράκι των Έμυ Καμπουρίδου, Γιώργου Ζαφειρίου, Κέλυ Σουσαμλή, ‘Ελσας Αυλωνίτου, Γιάννη Κουκιά, Ναπολέοντα Κουκουζίκα, Τόλη Βουρβουτσιώτη θα παρουσιάσουν μια ιδιαίτερα εμπνευσμένη παράσταση, ντυμένη μουσικά από τους Μανώλη Παργεντάκη, Χρήστο Κοζαλη, Ελπίδα Μπαξεβάνη, Επαμεινώνδα Τζιβενη, Πωλίνα Κατσαβούνη, Σοφία Κακουλίδου, Αγγελική Παπαδοπούλου, Ελένη Ορφανίδου μαζί με 50 χορευτές του Λυκείου Ελληνίδων και 50 χορωδούς των συνΩΔΗπορων!

Μη τη χάσετε καθώς είναι μια ξεχωριστή και πρωτότυπη δουλειά που πρώτη φορά και για μια μόνο παράσταση ανεβαίνει, στο αρχαίο θέατρο των Φιλιππων!».


Ο ΦΟΚ θα βάλει λεωφορείο στις 25 Αυγούστου (αύριο Κυριακή), για το αρχαίο θέατρο των Φιλίππων, όπου θα παρουσιαστεί η μουσικοχορευτική παράσταση《Απόψιν τα μεσάνυχτα 》προκειμένου να εξυπηρετηθούν φίλοι, μέλη και συμπολίτες μας που δεν έχουν μεταφορικό μέσο. Η τιμή για το λεωφορείο είναι 6 ευρώ το άτομο και η αναχώρηση θα γίνει από το Δημοτικό κήπο στις 7.30 μ.μ. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στο τηλ. 6976356874.

Προηγούμενο άρθρο

Ένας ακόμη αγώνας εξελίσσεται...

Επόμενο άρθρο

Μιχάλης Αμοιρίδης: Αποσιωπούν την πραγματική κατάσταση