Dark Mode Light Mode

Αξιωματικοί από την Αθήνα στην προανάκριση για τη φωτιά στο Διαλεχτό!

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Καβάλα «τελειώνει» με τη φωτιά στον Δήμο Νέστου.

Αντιμετωπίζει επιτυχώς τις αναζωπυρώσεις αλλά σε γενικές γραμμές το περιστατικό λήγει. Οριστικά. Αμέσως μετά θα αρχίσει εντατικά η προανάκριση, στην οποία δεν αποκλείεται να συμμετέχουν και αξιωματικοί της Υπηρεσίας Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού από την Αθήνα.

Το κλιμάκιο της υπηρεσίας της Π.Υ. βρίσκεται στον Έβρο και δεν αποκλείεται να ασχοληθεί και με τη φωτιά που ξεκίνησε προ μιας εβδομάδας από το Διαλεκτό. Όσο κι αν κάποιοι αναφέρονται σε εμπρησμό, με στοιχεία που ισχυρίζονται ότι διαθέτουν, η Πυροσβεστική θα ασχοληθεί πρώτα με το ενδεχόμενο αμέλειας.

Φημολογείται ότι υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος που θα εξεταστούν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τόσο η Πυροσβεστική όσο και η Αστυνομική Διεύθυνση έχουν την ίδια ενημέρωση. Κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε μέσα από το χωριό Διαλεκτό. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του αεροδρομίου «Μέγας Αλέξανδρος» διέθεσε και διαθέτει προσωπικό της για την ενίσχυση των υπηρεσιών σε Καβάλα- Ελευθερούπολη- Χρυσούπολη. Το δε πυροσβεστικό πλοίο «Πετράκης» συνεχίζει να βρίσκεται στον Έβρο.

Προηγούμενο άρθρο

Απάντηση Καιρίδη: Στοιχεία για τους 400 πρόσφυγες του «Ασημακοπούλου», εξηγήσεις για τις νυχτερινές αφίξεις

Επόμενο άρθρο

Το Καλοκαίρι τελειώνει, τα έργα συνεχίζονται…