Dark Mode Light Mode
40 χρόνια Σύλλογος Εβριτών Ν. Καβάλας
«Αξίζει να ψηφίσει ο κόσμος το ΜΕΡΑ25- Συμμαχία για τη Ρήξη» – Το απόγευμα εκδήλωση στην Πλατεία
Να είμαστε προσεκτικοί με το νερό ζητά ο Δήμαρχος Θάσου

«Αξίζει να ψηφίσει ο κόσμος το ΜΕΡΑ25- Συμμαχία για τη Ρήξη» – Το απόγευμα εκδήλωση στην Πλατεία

Καλεσμένος του ΜΕΡΑ25- Συμμαχία για τη Ρήξη Καβάλας θα είναι σήμερα στην πόλη μας ο οικονομολόγος κ. Κώστας Λαπαβίτσας.

Στις 8.30 το απόγευμα θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία, στο εκλογικό περίπτερο του ίδιου κόμματος. Στην Καβάλα το ΜΕΡΑ25- Συμμαχία για τη Ρήξη προσπαθεί να αυξήσει τα ποσοστά του ώστε η συνολική του επίδοση στις εκλογές της Κυριακής να το βοηθήσει να ξαναμπεί στη Βουλή. Υποψήφιος βουλευτής Καβάλας του ίδιου κόμματος είναι ο κ. Μιχάλης Μακαρίου. Ο οποίος μίλησε στην Πρωινή.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μακαρίου δήλωσε:

«Στις εκλογές του περασμένου Μάη για λίγο δεν πιάσαμε το όριο του 3% ώστε να μπούμε στη Βουλή. Στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής ψάχνουμε, θέλουμε επιπλέον 22.000 ψήφους. Για να συνεχίσουμε το αξιόλογο μας έργο. Και στη Βουλή και στην κοινωνία. Επειδή τα προηγούμενα 4 χρόνια η κοινοβουλευτική μας ομάδα έκανε έργο, αξίζει τον κόπο να ψηφιστούμε. Να είμαστε και στην επόμενη Βουλή».

Σε ερώτηση για το κόμμα της κ. Κωνσταντοπούλου ο κ. Μακαρίου τόνισε: «Ο λόγος που διατυπώνει είναι σε γενικές γραμμές γενικός. Παρουσιάζει δε δείγματα και προς την ακροδεξιά».


Για τον ομιλητή της σημερινής εκδήλωσης κ. Κώστα Λαπαβίτσα η οργάνωση της Καβάλας έδωσε στη δημοσιότητα και το βιογραφικό του: Είναι καθηγητής Οικονομικών στη Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Το 2015 εκλέχτηκε ανεξάρτητος συνεργαζόμενος βουλευτής µε τον ΣΥΡΙΖΑ και σήµερα είναι µέλος της Λαϊκής Ενότητας. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων, μεταξύ των οποίων: Κέρδος χωρίς παραγωγή: Πώς το χρηματοπιστωτικό σύστημα µας εκμεταλλεύεται όλους, Κρίση και αριστερή διέξοδος, Θέσεις για ένα κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο, Ρήξη;,

Διέξοδος από την Κρίση της Ευρωζώνης, Ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα για την Ελλάδα και την περιφέρεια της Ευρωζώνης, Ευρώ, σχέδιο Β, Έξοδος από την κρίση για την Ελλάδα, τη Γαλλία και την Ευρώπη, Πολιτική οικονομία του χρήματος και του χρηματοπιστωτικού συστήματος και άλλα.

Πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Ευρωπαϊκού ∆ικτύου Ερευνών Κοινωνικής και Οικονομικής Πολιτικής (Ε∆ΕΚΟΠ) το οποίο συμβάλλει ενεργά στη διαμόρφωση προτάσεων οικονομικής πολιτικής για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Προηγούμενο άρθρο

40 χρόνια Σύλλογος Εβριτών Ν. Καβάλας

Επόμενο άρθρο

Να είμαστε προσεκτικοί με το νερό ζητά ο Δήμαρχος Θάσου