Dark Mode Light Mode

Αύξηση ανοίκιαστων καταστημάτων στον πεζόδρομο της Ν. Ηρακλείτσας

Φωτογραφία αρχείου

Περίεργο μα και αληθινό.

Αυξήθηκαν την τελευταία περίοδο τα ανοίκιαστα καταστήματα στην παραλιακή οδό (πεζόδρομος) της Νέας Ηρακλείτσας. Αν και το χωριό δέχεται πάρα πολλούς τουρίστες, αν και είμαστε στην έναρξη της σεζόν υπάρχουν συγκυρίες και ειδικές καταστάσεις που προνομιούχα καταστήματα μένουν ανοίκιαστα.

Όχι όλα φυσικά. Αρκετά. Στα όσα καταστήματα δεν λειτουργούσαν πέρσι και τα προηγούμενα Καλοκαίρια, φέτος προστέθηκαν δύο ακόμη τουλάχιστον. Ένα τρίτο που δεν άνοιξε ως τώρα, λέγεται ότι θα λειτουργήσει το επόμενο διάστημα.

Στην εύλογη απορία τόσων πολλών ανοίκιαστων καταστημάτων στον πεζόδρομο (κατάλληλων για επιχειρήσεις εστίασης), η απάντηση είναι αυτή που προαναφέραμε. Πρόκειται για ειδικές καταστάσεις που δυστυχώς δεν ξεπεράστηκαν και δεν θα ξεπεραστούν εύκολα.

Στο λιμανάκι της Νέας Ηρακλείτσας τα μπάζα που δημιουργούσαν κακή εικόνα, απομακρύνθηκαν. Δυστυχώς το ημιτελές έργο –σταματημένο εδώ και 6 μήνες- δεν επανήλθε. Κι αυτό είναι το ζητούμενο.

Ο ανάδοχος να λάβει τα χρήματα που του οφείλονται και να εμφανιστεί εκ νέου. Ή να παρθούν ακόμη καλύτερα μέτρα ώστε η εικόνα στο λιμανάκι να είναι καλύτερη. Δεν έχει τα χάλια που είχε αλλά για τουριστική περίοδο η κατάσταση δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

Προηγούμενο άρθρο

Έγινε χθες ο πρώτος έλεγχος στο «Ανθή Καραγιάννη»

Επόμενο άρθρο

ΤΑΙΠΕΔ και ΟΛΚ ζητούν το ανοιχτό κολυμβητήριο για να κάνουν ανάπλαση