• 29 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Αύξηση κρουσμάτων- Περιστατικά και σε γιατρούς- νοσηλευτές του ΓΝΚ!

 Αύξηση κρουσμάτων- Περιστατικά και σε γιατρούς- νοσηλευτές του ΓΝΚ!

Με 151 νέα κρούσματα κορωνοϊού συνεχίστηκε χθες Τρίτη η νέα εβδομάδα για το Ν. Καβάλας.

Μετά από καιρό τα κρούσματα μιας μέρας είναι τόσο πολλά, όπως ίσως αναμένονταν. Από αυτά που ανακοινώθηκαν χθες τα 10 αφορούν τη Θάσο. Οι αριθμοί επιβεβαιώνουν τους επιστήμονες και τις προβλέψεις τους. Φαίνεται ότι τα μεγάλα νούμερα θα συνεχιστούν τις επόμενες εβδομάδες.

Το καλό είναι ότι ως τώρα δεν υπάρχει αντίστοιχη αύξηση των ασθενών στο Νοσοκομείο Καβάλας. Έτσι στη ΜΕΘ από τα τέλη Απριλίου δεν υπάρχει ασθενής ενώ σε απλές κλίνες (στην κλινική κορωνοϊού) του Νοσοκομείου οι ασθενείς ήταν και χθες 8. Όπως και προχθές.

Αν μάλιστα αναλύσουμε το θέμα και αναζητήσουμε την προέλευση των ασθενών τότε- σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες- κανείς εξ αυτών δεν προέρχεται από την πόλη. Ειδικότερα και για χθες το πρωί οι 8 ασθενείς προέρχονταν: Από Σέρρες, Ξάνθη και Κομοτηνή οι 5.

Οι 3 του Ν. Καβάλας από χωριά κυρίως του Δήμου Παγγαίου. Μια άλλη παράμετρος της ίδιας υπόθεσης αφορά κρούσματα εντός του Νοσοκομείου. Αυτά επανεμφανίστηκαν κι όπως λέγεται –αν και λίγα- έχουν σχέση και με γιατρούς και με νοσηλευτικό προσωπικό.

Όλες οι συγκεκριμένες περιπτώσεις αφορούν ήπια περιστατικά που δεν χρειάζεται να νοσηλευτούν. Όπως τα περισσότερα νέα κρούσματα άλλωστε. Χθες το εργαστήριο του Νοσοκομείου έκανε 92 τεστ στον κορωνοϊό κι εντόπισε 16 νέα περιστατικά.

Διαβάστε επίσης