Dark Mode Light Mode
Πρώτη φορά στην Ελλάδα κλείσανε σχολεία λόγω καύσωνα!
Μπερούκας στον Ορφέα, Γ. Παπαδόπουλος στον Βύρωνα, Μαλαματάς στην Κεραμωτή, παρελθόν Βακιρτζής και Προβατίδης από τη Ν. Αμισσό
Ολοκληρώθηκε ο εθελοντισμός καθαρισμός στην παραλία της Ραψάνης (φωτογραφίες)

Μπερούκας στον Ορφέα, Γ. Παπαδόπουλος στον Βύρωνα, Μαλαματάς στην Κεραμωτή, παρελθόν Βακιρτζής και Προβατίδης από τη Ν. Αμισσό

Ορφέας: Ανακοίνωσε την μεταγραφή του Μπερούκα

Ο Ορφέας ανακοίνωσε τη μεταγραφή του έμπειρου μεσοεπιθετικού Γιώργος Μπερούκα, ο οποίος πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Βύρωνα Καβάλας και ήταν από τους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο Μπερούκας συνεργάστηκε με τον νυν προπονητή του Ορφέα Μπάμπη Καζεπίδη στον Πανδραμαϊκό. Πριν τον Πανδραμαϊκό είχε αγωνιστεί στον ΜΑ Ξηροποτάμου. Μετά τον Πανδραμαϊκό αγωνίστηκε στο νομό Κιλκίς με τα χρώματα του Απόλλωνα Ευρώπου.

Με την απόκτηση του ενισχύεται η επιθετική γραμμή του Ορφέα σε μεγάλο βαθμό. Ο Ορφέας ετοιμάζει για άλλο μεταγραφικό μπαμ.


ΠΑΟΠ Ν. Αμισού: Παρελθόν Κυριάκος Βακιρτζής και Ανέστης Προβατίδης

Σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Κυριάκου Βακιρτζή από την ομάδα της Νέας Αμισσού. Ανακοινώθηκε από την ομάδα της Δράμας η λύση συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο Βακιρτζής ήδη συζητάει με ομάδες του νομού Καβάλας και όχι μόνο. Βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Αετού, του ΑΣ Ορφανίου αλλά και του Βύρωνα. Είναι εν ολίγοις περιζήτητος. Δύσκολα θα επιστρέψει στην πρώην ομάδα του που είναι ο Ορφέας Ελευθερούπολης.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΠ

Ο Κυριάκος Βακιρτζής μας βοήθησε τους μήνες που αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΠ στο μέγιστο βαθμό, ιδιαίτερα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Ο Κυριάκος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα εκτός Ν. Δράμας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα του ομάδα.

Επίσης από την Νέας Αμισσού αποχωρεί και ο Ανέστης Προβατίδης ο οποίος το περασμένο Γενάρη είχε πάει μαζί με τον Βακιρτζή στο σύλλογο της Δράμας. Ο Προβατίδης έχει προτάσεις από την ΑΕΚ Καβάλας και τον Βύρωνα.


Βύρωνας: Παρέμεινε στο ρόστερ ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος

Στο ρόστερ του Βύρωνα και για τη σεζόν 2024-2025 παρέμεινε ο έμπειρος μέσος Γρηγόρης Παπαδόπουλος. Είναι ο δεύτερος μετά τον Ανέστη Καρίπογλου ο οποίος και επίσημα μένει στην Καβαλιώτικη ομάδα.


Κεραμωτή: Προπονητής ο Γιάννης Μαλαματάς

Η Κεραμωτή επιστρέφει στο τοπικό πρωτάθλημα και θέλει να πρωταγωνιστήσει στη Β’ Κατηγορία. Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Γιάννης Μαλαματάς, ο οποίος εργάστηκε τα τελευταία χρόνια στον Κεραυνό Πέρνης και στον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου. Μάλιστα η ομάδα της Κεραμωτής θα μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι με στόχο να κάνει μια ομάδα που θα αλλάξει αμέσως κατηγορία.

Προηγούμενο άρθρο

Πρώτη φορά στην Ελλάδα κλείσανε σχολεία λόγω καύσωνα!

Επόμενο άρθρο

Ολοκληρώθηκε ο εθελοντισμός καθαρισμός στην παραλία της Ραψάνης (φωτογραφίες)