Dark Mode Light Mode

Μπλόκο στις βροχές αρχές Οκτώβρη

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά ένας «εμποδιστής αντικυκλώνας» θα μπλοκάρει τις βροχές αρχές Οκτώβρη στην χώρα μας.

Είχαμε που είχαμε ελάχιστες βροχές έρχεται και αυτός ο «εμποδιστής αντικυκλώνας» για να δέσει το γλυκό!

Μάλιστα ο ίδιος μετεωρολόγος προβλέπει άνοδο της θερμοκρασίας και πολύ καλό καιρό το επόμενο διάστημα.

 

Έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός κυρίως στην οργάνωση του παιχνιδιού και αυτό έγινε κάτι παραπάνω από κατανοητό και στο παιχνίδι με τον Άρη στο Χαριλάου.

Και το θέμα είναι ότι για τον Ολυμπιακό ξεκινάνε και οι Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην Λυών.

 

Το πάλεψε ο ΑΟΚ προχθές μέσα στην έδρα της Λάρισας που είναι φαβορί για την άνοδο στην Super league.

Αν και η Λάρισα έχει πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες και ακριβούς καταφέραμε να τους μπλοκάρουμε περιορίζοντας τους απλά σε ένα παιχνίδι κατοχής.

Πετύχαμε ένα γκολ σε ένα πολύ καλό σημείο του αγώνα αλλά δεν καταφέραμε να το κρατήσουμε αφού είχαμε ολική ανατροπή στο 89’ !

Παρόλα αυτά θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από την  αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας που δεν θα έπρεπε να παρουσιαστεί τόσο φοβισμένη μέσα στο γήπεδο.

Το επόμενο παιχνίδι εντός στο «ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ» με καινούργιο χλοοτάπητα το ερχόμενο Σάββατο ή Κυριακή με το Κεραμίδι Πιερίας.

 

Με τις περιοδείες που ξεκίνησε ανά την Ελλάδα ο Κασσελάκης είναι φανερό ότι έχει πάρει την απόφαση του να κατέβει ξανά ως υποψήφιος για την διεκδίκηση της προεδρίας σε ένα κόμμα που ορισμένα στελέχη του δεν θέλουν να ακούνε ούτε το όνομα του.

Πως θα συνυπάρξουν όλοι αυτοί μαζί την επόμενη ημέρα είναι ένα ερώτημα.

 

Καλοκαιρινή η Κυριακή που αφήσαμε μόλις πίσω μας και δεν θα είναι η τελευταία σύμφωνα με αυτά που μας λένε οι μετεωρολόγοι.

Αυτές οι προβλέψεις δικαιώνουν όλους αυτούς που δεν βιαστήκανε να μαζέψουν τα μπανιερά τους.

 

Κατάμεστος ο Λυκαβητός για την μεγάλη συναυλία της Δέσποινας Βανδή το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.

«Είναι υπέροχο μετά από 30 χρόνια να μπορώ να βρίσκομαι ακόμα πάνω σε αυτή τη σκηνή και να συνδεόμαστε με αυτόν τον τρόπο… Με τόση αγάπη, σας ευχαριστώ… Είναι σημαντική η σημερινή νύχτα για μένα. Ο Λυκαβηττός δεν ήταν μια τυχαία επιλογή. Κάποιοι από εδώ ήσασταν αγέννητοι σε εκείνη την επική συναυλία του 2003. Τότε που σας αποχαιρετούσα. Η σημερινή νύχτα είναι μια κατά μέτωπο αναμέτρηση με τη ζωή, με τα 21 αυτά χρόνια που πέρασαν» είπε η Δέσποινα Βανδή κατά την έναρξη της συναυλίας.

 

Η Black Friday ή αλλιώς Μαύρη Παρασκευή, oρίζεται συνήθως την τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου, αλλά πάντα ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ (28/11). Έτσι, φέτος η Black Friday θα «πέσει» την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου.

Μία γιορτή εντελώς «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ».

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

5η άφιξη του Celebrity Infinity στο λιμάνι τη Καβάλας (φωτογραφίες)