Dark Mode Light Mode

Μπορούν να δημιουργηθούν ως και 8 θέσεις ταξί μπροστά από τον Δημοτικό Κήπο

Το πρωί της περασμένης Πέμπτης η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν πολύ πρόσφατη.

Οι εντυπώσεις το ίδιο. Η συζήτηση επί των όσων συμφωνήθηκαν και δρομολογήθηκαν στη συνεδρίαση έγινε με τον αντιπρόεδρο του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Γρηγόρη Αποστολίδη.

Η συνέντευξη

Ερ: Δύο λόγια για τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη (25/9).

Απ: Ήταν ένα δημοτικό συμβούλιο που είχε τα πάντα: Συμφωνίες, διαφωνίες, εντάσεις και υποσχέσεις… Κρατώ την υπόσχεση που ο δήμαρχος επανέλαβε και με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, ότι δηλαδή θα πραγματοποιηθεί μια αυτοψία στο σημείο μπροστά από τον Δημοτικό Κήπο. Θεωρώ πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τη συνύπαρξη ταξί και Αστικού ΚΤΕΛ στην περιοχή. Άλλωστε η συγκεκριμένη περιοχή είναι η μόνη κατάλληλη για μας έξω από την πλατεία του Καπνεργάτη.

Ερ: Αυτή ίσως και να είναι η μόνιμη μελλοντικά λύση.

Απ: Ναι, αυτό συζητήσαμε και με τον δήμαρχο. Όταν το έργο της πλατείας Καπνεργάτη ολοκληρωθεί και ενοποιηθεί με το τμήμα του δημοτικού κήπου, το μόνο σημείο εξόδου για τους πολίτες θα είναι αυτό.

Ερ: Υπάρχει το ενδεχόμενο το Αστικό ΚΤΕΛ να άλλαξε την άποψη του και θέση του για το θέμα;

Απ: Δεν είμαι σε θέση να τοποθετηθώ επ’ αυτού ωστόσο θεωρώ πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Άλλωστε, δεν έχουμε να χωρίσουμε απολύτως τίποτα με το Αστικό ΚΤΕΛ. Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις και όπως είπα και προηγουμένως, προσωπική μου άποψη είναι πως μπορούμε να συνυπάρξουμε χωρίς προβλήματα.

Ερ: Για πόσες θέσεις ταξί μπορούμε να πούμε στο σημείο;

Απ: Εφόσον γίνει η κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου (εσοχή), 8 τουλάχιστον. (φωτογραφία αρχείου)

Προηγούμενο άρθρο

Η προσωρινή λύση για την πιάτσα μπορεί και να είναι μόνιμη!

Επόμενο άρθρο

Ο Χάρης Σεϊτανίδης μιλά για το σύγχρονο ΠΑΣΟΚ που επωφελήθηκε από το πρόσφατο debate των υποψήφιων προέδρων του