Dark Mode Light Mode

Χ. Χρυσανίδης: Ενημέρωση και απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Καλαμίτσα

Εκφράζοντας απόψεις που πιθανότατα ισχύουν για όλη την αντιπολίτευση, ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης δηλώνει τη δυσαρέσκεια του επειδή το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας δεν συνεδριάζει έναν μήνα τώρα. Στην Πρωινή είπε χθες ειρωνικά:

«Φαίνεται τα θέματα της Καβάλας λύθηκαν…» και συμπλήρωσε: «… εκτός αν απελπίστηκαν και κατάλαβαν ότι πλέον δεν μπορούν να τα λύσουν». Θύμισε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο έχει να συνεδριάσει περίπου έναν μήνα.

Οι δηλώσεις του κ. Χρυσανίδη για την κατάσταση στο Δήμο και την πόλη περιελάμβανε και τις ακόλουθες απόψεις: « Τα οικονομικά του Δήμου δεν είναι αυτά που πρέπει. Δεν υπάρχει σωστή διαχείριση και περιορισμός της σπατάλης.

Πολλά είναι πάντα προβλήματα καθημερινότητας. Μας τα λέει κάθε μέρα ο κόσμος. Τα χόρτα που δεν κόβονται. Ο φωτισμός δρόμων και πλατειών που δεν λειτουργεί και η αποκομιδή των σκουπιδιών που συνεχίζει να μην γίνεται σωστά.

Στα δε χωριά υπάρχει μια κατάσταση πλήρους εγκατάλειψης. Στις αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές, μας ξεπέρασε ο Δήμος Παγγαίου. Αυτά που κάνει στα γήπεδα του ο Δήμος Παγγαίου πρέπει να μας γίνουν καλό παράδειγμα. Είναι πολλά. Μια γενικότερη στασιμότητα και μια οπισθοδρόμηση».

Σχετικά με την Καλαμίτσα και τις συζητήσεις του Δημάρχου με ΕΤΑΔ και ΤΑΙΠΕΔ, ο κ. Χρυσανίδης ζητά συγκεκριμένα ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου και απόφαση αυτού για την Καλαμίτσα.

«Θα πρέπει να γίνει αυτό που θα αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο και όχι αυτό που συζητά μόνος του ο Δήμαρχος» είπε ο κ. Χρυσανίδης. Εμμέσως πλην σαφώς είναι αρνητικός το ανοιχτό κολυμβητήριο να «επιστραφεί» στον ΟΛΚ και να αξιοποιηθεί με ανάπλαση από αυτόν.

Προηγούμενο άρθρο

Η ΝΔ υποδέχθηκε και υποσχέθηκε ψήφο στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Επόμενο άρθρο

Η Αερολέσχη Σερρών ήρθε για να μείνει στο αεροδρόμιο «Λυδία» του Αμυγδαλεώνα