Dark Mode Light Mode

Χαρτί υγείας και κουζίνας ζήτησε δάσκαλος από τους μαθητές του!

Φωτογραφία αρχείου

Διαδικασία που συνηθίζεται αλλά ξεκάθαρα απαγορεύεται.

Οι δάσκαλοι να ζητούν από τους μαθητές τους συγκεκριμένες προσφορές, συνήθως φωτοαντιγραφικό χαρτί. Καμιά φορά και άλλα καθημερινά είδη. Αναλώσιμα, όπως συνήθως περιγράφονται. Το ζήτημα ξαναγίνεται επίκαιρο αφού γονείς από Δημοτικό σχολείο του Δήμου Καβάλας έχουν φωτοτυπία στα χέρια τους.

Ο δάσκαλος εκτός από το χαρτί Α4 ζήτησε χαρτί κουζίνας και χαρτί υγείας! Το χαρτί με το αίτημα του δάσκαλου μοιράστηκε σε όλους τους μαθητές μιας τουλάχιστον τάξης κι όταν έφθασε στους γονείς, αυτοί δικαιολογημένα απόρησαν.

Οι εκπρόσωποι ειδικά του Δήμου Καβάλας είναι κατηγορηματικοί. Τέτοιες ενέργειες απαγορεύονται, μας λένε. Υπενθυμίζουν ότι η διαδικασία είναι άλλη. Γίνεται μέσω του κάθε διευθυντή κι αφορά- αμέσως μετά- μόνο τον Δήμο.

Πολλοί γονείς από όλα σχεδόν τα σχολεία του Δήμου, κατά προτεραιότητα τα Δημοτικά, έχουν να διηγηθούν πολλές πρόσφατες ή παλαιότερες ίδιες ιστορίες. Τα παιδιά τους πηγαίνουν στο σχολείο με αυτά που τους ζητήθηκαν, ενισχύοντας τη λειτουργία του. Κι όποιο παιδί δεν ανταποκριθεί και δεν παραδώσει αυτό που πρέπει, φυσικά και βρίσκεται σε μειονεκτική θέση.

Προηγούμενο άρθρο

«Δεν υπάρχει θέμα αναλώσιμων στα σχολεία του Δήμου Καβάλας»

Επόμενο άρθρο

Εκδόθηκε οικοδομική άδεια για το έργο στο Νοσοκομείο