Dark Mode Light Mode

Χάθηκε η ευκαιρία του Ε61, προκύπτει από απάντηση Ευρωπαίου Επιτρόπου

Γεμάτο αντικυβερνητική κριτική, το προχθεσινό δελτίο τύπου του βουλευτή Δράμας της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη μας χρήσιμο αφού μας πείθει ότι για την Καβάλα (και την Δράμα) η ευκαιρία του Ε61 χάθηκε. Ο κ. Κυριαζίδης επικαλείται απάντηση Ευρωπαίου Επιτρόπου, σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχει προγραμματισμένο έργο που αφορά τον Ε61.

Το δελτίο τύπου του κ. Κυριαζίδη αναφέρει:  «Η απομόνωση της περιοχής μας από την Εγνατία Οδό παίρνει τέλος! Ένα έργο ζωτικότατης σημασίας για την περιοχή μας, επιτέλους δρομολογήθηκε. Με απόφαση του Υπουργού Μεταφορών, Υποδομών & Δικτύων Χρ. Σπίρτζη η σύνδεση της Δράμας με τον Άξονα της Εγνατίας Οδού θα γίνει ανατολικά μεν μέσω της υφιστάμενης Εθνικής Οδού 12 προς Καβάλα, δυτικά δε με χρήση των κατά σειρά υφισταμένων οδών 12 & 59 προς Αμφίπολη. Ήδη εκπονούνται μελέτες, ώστε αυτές οι οδοί να αποκτήσουν χαρακτηριστικά αυτοκινητοδρόμου».

Αυτά είχε δεσμευτεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πριν δύο χρόνια. Ύστερα  όμως από δύο (2) χρόνια και τρία (3) και πλέον χρόνια διακυβέρνησης δεν προχώρησε το όλο έργο ούτε ένα (1) πόντο σε κάθε επίπεδο. Αυτό δυστυχώς αποτυπώνεται και στην απάντηση της Ευρωπαίας Επιτρόπου Μεταφορών κ. VioletaBulc, με την οποία δυστυχώς μας ‘’προσγειώνει’’ στη σκληρή  πραγματικότητα  και στην ωμή εγκληματική αδιαφορία και ανικανότητα μίας κυβέρνησης του διαρκούς ψεύδους και παραπλάνησης. Τι μας λέει η Ευρωπαία Επίτροπος Μεταφορών: ‘’…δεν προβλέπεται κανένα έργο μεταξύ Σερρών και Δράμας-Καβάλας ούτε στο Εθνικό, ούτε στα Περιφερειακά Επιχειρησιακά προγράμματα…’’.  Κοντολογίς δηλαδή, η κυβέρνηση σας κοροϊδεύει. Οι εκτός χώρας τους πήραν χαμπάρι. Οι εντός;;;;;

Προηγούμενο άρθρο

Σωματείο ντελιβεράδων στην Καβάλα

Επόμενο άρθρο

Καταγγέλλουν μη εφαρμογή της ΣΣΕ στα επιβατηγά πλοία της γραμμής Καβάλας - Θάσου