Dark Mode Light Mode

Χατζηστάθης στο Αγίασμα, Στυλιανίδης στο Ζυγός, Σαμαράς στον Ξεριά   

Ο Θεόφιλος Χατζηστάθης είναι ο νέος προπονητής του Μακεδονικού Αγιάσματος και με βούλα.

Αντικαθιστά τον Δημήτρη Σιώπη. Τελευταία είχε καθίσει στον πάγκο του Νέστου στη Γ` Εθνική κατηγορία.

Η ανακοίνωση του Μακεδονικού Αγιάσματος:

Εποχή Θεόφιλου Χατζηστάθη στο Αγιάσμα Καινούρια προσπάθεια, νέα δεδομένα, ίδιος στόχος ενόψει της απαιτητικής σεζόν στην κορυφαία κατηγορία. Ο coach τικάρει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται ώστε να κριθεί ιδανικός να υποστηρίξει το όραμα όλων για το πρότζεκτ του Μακεδονικού Αγιάσματος, όντας κάτοχος Uefa A αλλά και Uefa A Elite Youth.

Φιλόδοξος προπονητής, θιασώτης του θελκτικού ποδοσφαίρου, εργατικός με ενδιαφέρον βιογραφικό με παρουσίες, μεταξύ άλλων σε Αχιλλέα Τριανδρίας, Ηρακλή Θεσσαλονίκης και Απόλλωνα Καλαμαριάς, σε τμήματα υποδομής ΠΑΟΚ και Ξάνθης ενώ ακολούθησε και ένα πέρασμα του από τον πάγκο του Νέστου Χρυσούπολης. Τον καλωσορίζουμε ευχόμενοι να συνδέσει το όνομα του με επιτυχίες της ομάδας.

Άρης Ζυγού: Νέος προπονητής ο Ιορδάνης Στυλιανίδης

Ο Ιορδάνης Στυλιανίδης αναλαμβάνει το πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Αρη Ζυγού. Πέρσι εργάστηκε στον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης και πριν στον Ηρακλή Καβάλας. Ο Άρης Ζυγού φέτος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣΚ. Παράλληλα ο Άρης συνεχίζει τη συνεργασία του, με τον Αντώνη Βαγενά στα τμήματα υποδομής.

 

Η ανακοίνωση του Άρη Ζυγού

Νέος προπονητής στο ανδρικό τμήμα της ομάδας μας ο Ιορδάνης Στυλιανίδης. Πάμε στην επόμενη αγωνιστική περίοδο με στόχο την συνέχιση της βελτίωσης στο ποδοσφαιρικό τμήμα με έναν άνθρωπο καταξιωμένο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Καβάλας. Ευχόμαστε καλή δύναμη για μια δημιουργική ποδοσφαιρική χρονια στον νέο προπονητή μας. Ιορδάνη ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ στον ΑΡΗ ΖΥΓΟΥ

 

Πανιώνιος Ξεριά: Ανακοινώθηκε επίσημα ο Χρήστος Σαμαράς

Και επίσημα πλέον ο Χρήστος Σαμαράς είναι ο νέος προπονητής του Πανιωνίου Ξεριά. Ομάδα που θα συμμετέχει στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας. Ο Σαμαράς πέρσι είχε ξεκινήσει τη σεζόν στον Παύλο Μελά Κουτσού. Κυρίως έχει εργαστεί στην Ασπίδα Ξάνθης.

Προηγούμενο άρθρο

Είμαστε καλά γιατί ακόμα δεν έχουν ανάψει τα τσιμέντα και τα σπίτια είναι δροσερά!

Επόμενο άρθρο

Κάψανε ομπρέλα στην παραλία της Καλαμίτσας!