Dark Mode Light Mode

Χέρια ψηλά και όλα τα φτάνω …

Σύμφωνα με την ΕΜΥ η πρώτη μέρα της άνοιξης θα είναι η σημερινή αφού η πρόβλεψη μιλάει για καραμπινάτη ηλιοφάνεια με πολύ καλές θερμοκρασίες.

Μετά το χθεσινο ξενέρωμα την έντονης , ασταμάτητης και αδιαπραγμάτευτης βροχής ήρθε η σημερινή ηλιοφάνεια που τόσο πολύ μας άρεσε.

Εδώ στην Ελλάδα μας αρέσουν και οι λιακάδες και οι βαρκάδες και οι φεγγαράδες.

Φαίνεται οτι μετά απο μια περίοδο έντονων βροχοπτώσεων μπαίνουμε σε μια άλλη φάση που η άνοιξη θα κάνει τα δικά της και θα μας γοητεύσει.

Μακάρι έτσι να είναι, και κυρίως μακάρι ο καιρός να είναι καλός και τις άγιες ημέρες του ΠΑΣΧΑ με αποκορύφωμα την Κυριακή του ΠΑΣΧΑ που θα πάρουν φωτιά οι σούβλες !

Φέτος το χειμώνα μπορεί να μην έκανε πολύ κρύο αλλά έπεσε πολύ νερό ρε παιδιά.

Έχω την εντύπωση οτι φέτος το καλοκαίρι δεν θα διψάσει κανείς !

 

Η απάντηση της ελληνικής πλευράς στην απόφαση της τουρκικής δικαιοσύνης να παρατείνει την φυλάκιση των δύο έλλήνων στρατιωτικών είναι η άσκηση των ειδικών δυνάμεων που θα περιλαμβάνει και ανακατάληψη βραχονησίδας.

Πάντως μου κάνει εντύπωση οτι μερικές μόνο ώρες μετά το αντάμωμα του Ερντογάν με τους Ευρωπαίους ηγέτες που μεταξύ άλλων του θέσανε και το θέμα της φυλάκισης των δύο ελλήνων στρατιωτικών ήρθε η απόφαση του δικαστηρίου της Ανδριανούπολης να παρατείνει την ομηρία τους χωρίς κανένα ιδιαίτερο και σοβαρό λόγο.

Ισως με αυτή την απόφαση ο Ενρτογάν να ήθελε να στείλει ένα μήνυμα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη οτι δεν παίρνει χαμπάρι και δεν σηκώνει μαχαραγιάδες !

Ο εγωϊστής και αλαζόνας Ερντογάν θέλει να έχει το πάνω το χέρι και δεν θέλει να τον κάνουν κουμάντο.

Θα πιέσει όσο μπορεί η απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών να συνδεθεί με την έκδοση των 8 Τούρκων που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα και σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο έχουν άμεση σχέση με το πραξικόπημα και την απόπειρα ανατροπής του πριν απο μερικούς μήνες.

Εμείς μπορεί να έχουμε άλλα στο μυαλό μας αλλά να είστε σίγουροι οτι και οι απέναντι έχουν άλλα στο δικό τους.

Ηταν σωστή η απόφαση ο ΑΟΚ να συνεχίσει στον θεσμό του κυπέλου αφού δεν ήταν δυνατόν η ομάδα να κάνει πίσω για λόγους που δεν έχουν σχέση με τα αγωνιστικά.

Παράλληλα βέβαια θα πρέπει απο τώρα να δούμε τι θα κάνουμε τη νέα αγωνιστική χρονιά αφού το μόνο σίγουρο είναι οτι ο Ερσιτέχνης δεν μπορεί να την τρέξει την ομάδα.

Οτι και να γίνει αυτό το σενάριο δεν υπάρχει στο πλάνο του Ερασιτέχνη.

Υπάρχει μια κίνηση απο μια ομάδα επιχειρηματιών να αναλάβουν όλο το ποδοσφαρικό τμήμα του Ερασιτέχνη που περιλάμβάνει εκτός απο την ομάδα του ΑΟΚ και τις Ακαδημίες.

Μακάρι αυτή η προσπάθεια να πάει καλά και να έχουμε αίσιο τέλος γιατί αλλιώς δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα αφού κάθε χρόνο για αυτή την ομάδα ελλοχεύει ο κίνδυνος της διάλυσης.

‘Οσο η ομάδα θα είναι στη Γ’ Εθνική αυτός ο κίνδυνος θα είναι ορατός.

Θα πρέπει να κάνουμε ένα ντου όλοι μαζί και να ξεκολλήσουμε επιτέλους αυτή την ομάδα απο την μίζερη Γ’ Εθνική.

Δεν πάει άλλο !

 

Σε ένα άδειο γήπεδο έγινε το προχθεσινό φιλικό της Εθνικής ομάδας της Αιγύπτου με την αντίστοιχη της Ελλάδας.

Ο Σκίμπε φαίνεται οτι πήρε το μήνυμα και παρέταξε μια ενδεκάδα που δεν είχε καμμία σχέση με την Εθνική που γνωρίζαμε μέχρι και πριν απο μερικούς μήνες.

Ο Γερμανός έβαλε μέσα νέα παιδιά και είναι διατεθειμένος να φτιάξει μια καινούργια ομάδα που θα κάνει μια καινούργια προσπάθεια.

Όλοι έχουν το δικαίωμα της δεύτερης ευκαιρίας.

Το Σαββατοκύριακο που πλησιάζει ξεκινάει με απόφαση της κυβέρνησης η οποία ανακαλεί την προηγούμενη της διακοπής το πρωτάθλημα της Super League αν και δεν έχει αλλάξει τίποτα εκτός απο κάτι fax και email που αλλάξανε γραφεία και υπολογιστές.

Επί της ουσίας τίποτα.

Ούτε νόμοι , ούτε αστυνόμοι παρά μόνο προειοποιήσεις , διαπιστώσεις και σενάρια.

Σε ολες τις ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης και οχι μόνο δεν υπάρχει υποψία βίας στα γήπεδα και εμείς ακόμα παλεύουμε.

Πάνω που μαζεύουμε το κόσμο μας την κάνουν οι πιστολέρο οι πρόεδροι που επιχειρούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους όταν η ομάδα τους αδικείται.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

Προηγούμενο άρθρο

Κώστας Μπανίδης: « Έδρα και σταθερότητα τα στοιχεία που μας οδηγούν στην Α` κατηγορία»

Επόμενο άρθρο

PAOK ACADEMY / MUNDIALITO