Dark Mode Light Mode

Χωρίς Ανυφαντάκη στον πάγκο – Σήμερα ο ΑΟΚ στο Κύπελλο με την ΑΕ Καλαμπακίου

Χωρίς τον Κώστα Ανυφαντάκη στο πάγκο που έχει υποχρεώσεις όσον αφορά το δίπλωμα προπονητή   UEFA Pro, ο ΑΟΚ υποδέχεται σήμερα στις 17.00 την ΑΕ Καλαμπακίου για το θεσμό  του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Στην ουσία πρόκειται για τον τελικό του 1ου ομίλου. Ο ΑΟΚ έχει αποκλείσει τη Θράκη Φερών εντός έδρας και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου εκτός έδρα στα πέναλτι ενώ κανονικός αγώνας και παράταση είχαν τελειώσει 1-1. Ο ΑΟΚ είχε προηγηθεί με κεφαλιά του Αλιατίδη και ο Απόλλων είχε ισοφαρίσει με κεφαλιά του Τάντιτς.

Η Δραμινή ομάδα έχει παίξει ένα παιχνίδι και το κέρδισε με τη Δόξα  Προσκυνητών.

Ο Γιώργος Γουνελάς που θα εκτελέσει χρέη πρώτου προπονητή δε θα έχει στη διάθεση του, τους Πάλλα, Ξόμπλιο, Σέχου  αλλά και τον Παπαστεριανό που είχε αποβληθεί με 2 κίτρινες κάρτες στο ματς μέσα στο Παραλίμνιο.  Ακόμη και τους Ψάλτη, Γιαλαμούδη.  Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Δήμιζας η ο Παγκάκης. Στην άμυνα ο Μπλιός  και ο Λυμπεράκης στα πλάγια με στόπερ Αλιατίδη και Παυλίδη. Στη μεσαία γραμμή, ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος, ο Θωμαϊδης και ο Κέρθι.  Πλάγιοι στην επίθεση ο Ντουρτμές και Χατζηκυριάκου .

Επιθετικό δίδυμο ο Βαλαβανόπουλος και ο Αδαμάκης.

Ακόμη στη διάθεση του είναι και οι: Προβατίδης, Ηλιάδης, Περσίδης που επίσης διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Η ΑΕ Καλαμπακίου προσπαθεί για την άνοδο στη Γ` Εθνική με προπονητή των Φώτη Χατζηκυριάκου και βασικούς παίκτες τους:  Κελετζή, Πέτρο, Καλατζίδη, Χριστοφορίδη, Κωνσταντινίδη, Κλόγκιρι, Τζιβανάκη, Μαυροβασίλη, Κασαπίδη, Στάικο, Ντόβα Σαββίδη, Σωτηριάδη.

Με την ΑΕ Καλαμπακίου ο ΑΟΚ θα συναντηθεί για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι.        Η τιμή εισιτηρίου για τη σημερινή αναμέτρηση είναι 10 ευρώ για τους άνδρες και 5 ευρώ για γυναίκες και φοιτητές.

Διαιτητής από την Ξάνθη

Ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης από την Ξάνθη ορίστηκε να σφυρίξει την αναμέτρηση του ΑΟΚ με την ΑΕ Καλαμπακίου. Πρόκειται για έναν γνωστό διαιτητή που τον είδαμε τη σεζόν που πέρασε σε πολλά παιχνίδια του πρωταθλήματος της Γ` Εθνικής. Βοηθοί του θα είναι ο Εμίν Κεχαγιά από τον Σύνδεσμό Ξάνθης και ο Νίκος Μανάκας από τον Σύνδεσμο Θράκης.

Προηγούμενο άρθρο

Πάλι με χρόνια με καιρούς .... Έρχεται μεγάλο συλλαλητήριο !

Επόμενο άρθρο

1ο Επιστημονικό και Πολιτισμικό Φόρουμ Ελληνοαιγυπτιακής Φιλίας