Dark Mode Light Mode

Χωρίς αστυνόμευση – Οξύ κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Καβάλα

Φωτογραφία από τις πολλές που συμπολίτες ανάρτησαν χθες στο διαδίκτυο

Οξύ κυκλοφοριακό πρόβλημα αντιμετώπισε χθες το κέντρο της πόλης.

Περίπου από τις 11 το πρωί και ως αργά το μεσημέρι οι κεντρικοί δρόμοι γέμισαν αυτοκίνητα. Η κίνηση γίνονταν πολύ αργά. Αρχικά το κομφούζιο υπήρξε στην είσοδο οχημάτων στο κέντρο από τα δυτικά. Γέμισε τόσο η Βενιζέλου όσο και κυρίως η Ερυθρού Σταυρού.

Το πρόβλημα γρήγορα επεκτάθηκε στην Κουντουριώτου, στην Ομόνοια. Παντού. Οι οδηγοί περίμεναν αρκετά λεπτά στις μεγάλες ουρές. Προς το μεσημέρι η κατάσταση σιγά σιγά βελτιώνονταν αν και τότε άρχισε να υπάρχει ίδιο πρόβλημα αλλά στην έξοδο από το κέντρο.

Ρόλο έπαιξε η μαζική άφιξη Βουλγάρων και Ρουμάνων τουριστών, ο βροχερός καιρός αλλά και η έλλειψη αστυνόμευσης. Δεν υπήρχε κανείς τροχονόμος, κανείς δημοτικός αστυνομικός. Λόγω της βροχής από το πρωί σημειώθηκαν τροχαία ατυχήματα εκτός πόλης. Στο Παληό δύο. Στον Άγιο Σίλα ένα, στο Ακροβούνι, στη Θάσο. Ευτυχώς τα περισσότερα μόνο με υλικές ζημιές.

Η αυξημένη κίνηση φυσικά και θα συνεχιστεί όλη την εβδομάδα αφού παρά την κακοκαιρία, αναμένονται ειδικά πολλοί Βούλγαροι λόγω της εθνικής εορτής και αργίας αύριο στη γειτονική χώρα. Οι ίδιοι άνθρωποι κυκλοφόρησαν και χθες το απόγευμα στην αγορά. Τούτη τη φορά πεζοί.

Προηγούμενο άρθρο

Ιδιώτης γιατρός – προσωπικό ΕΚΑΒ έσωσαν 57χρονο στη Χρυσούπολη

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023