Dark Mode Light Mode

Χρώματα και Αρώματα 2024 παντός καιρού! (φωτογραφίες)

Ακόμη και με βροχή μας δείξατε την αγάπη σας… Η δεύτερη μέρα της εκδήλωσης “Σαν Παλιό Λούνα Παρκ” πραγματοποιήθηκε με μεγάλη προσέλευση του κόσμου παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ο Μίκυ και η Μίνι και άλλοι ήρωες της ΟΝΕΙΡΟΝΤΙΣΝΕΪ φόρεσαν τα καλά τους(και τα αδιάβροχα τους) και υποδέχτηκαν μικρούς και μεγάλους. Οι μικροί μας φίλοι κέρδισαν Δώρα από το Λούνα Παρκ, βάφτηκαν με πολύ όμορφα σχέδια από το Facepainting,έφτιαξαν γλυκίσματα στο εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής και χόρεψαν φυσικά στη κεντρική σκηνή όσο οι μεγαλύτεροι απολάμβαναν τη βραδιά με τα κοκτέιλ στα καταστήματα της περιοχής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους  Συλλόγους και τους φίλους που συμμετείχαν αλλά και σε αυτούς που ήρθαν αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να συμμετέχουν. Ευχαριστούμε επίσης το κατάστημα Yalos,τον Δήμο Καβάλας, την Ελληνική και Δημοτική Αστυνομία, τα καταστήματα της περιοχής μας αλλά και όλα τα καταστήματα της Καβάλας για τα δώρα τους.

Δόθηκε η υπόσχεση από όλους ότι στο προσεχές μέλλον θα ετοιμάσουμε πολύ όμορφα πράγματα για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας. Τέλος ευχαριστούμε τον κόσμο που για άλλη μια φορά μας συγκίνησε με την αγάπη του αψηφώντας τον καιρό δίνοντας ένα μεγάλο παρών. Έρχονται ακόμη καλύτερες και ομορφότερες δράσεις και εκδηλώσεις στο μέλλον.

Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης Καλαμίτσας

Προηγούμενο άρθρο

«Καλούμε τον Διοικητή να πάρει πίσω την απόφαση στέρησης μισθού του συναδέλφου μας»

Επόμενο άρθρο

Καβάλα: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι γιατί έριχναν πέτρες σε διερχόμενα αυτοκίνητα στην Εγνατία Οδό