Dark Mode Light Mode

«Χρώματα και Αρώματα»: Παραδοσιακό γλέντι με χορούς παρά τη βροχή στην Καλαμίτσα (φωτογραφίες-video)

Με μεγάλη επιτυχία παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε η Παραδοσιακή-Λαϊκη βραδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης Καλαμίτσας.

Σε μια βραδιά με πολύ χορό παρά την βροχή που έπιασε τουλάχιστον 4 φορές ο κόσμος συνέχισε να έρχεται στην εκδήλωση μας. Τους ευχαριστούμε όλους μέσα από τη καρδιά μας. Ιδιαίτερη στιγμή για τον Σύλλογο μας η βράβευση του προσωπικού της 359 ΜΑΕΔΥ για το μεγάλο έργο που προσφέρουν στην πυρόσβεση με τα 2 αεροπλάνα Pzl αλλά και των δασκάλων των χορευτικών τμημάτων που παρευρέθηκαν.

Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους τον Βουλευτή Καβάλας  Γιάννης Πασχαλίδης, τον πρόεδρο ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Αρχέλαο Γρανά και την Αντιδήμαρχο Πρόνοιας  Έλσα Βακιρτζη Κακουλιδου για την παρουσία τους.

Επίσης ευχαριστούμε την Λέσχη Ποντίων Ν. Καβάλας, την αντιπροσωπεία του προσωπικού της 359 Μαεδυ, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους: Αγιου Λουκά, Αγίου Κωνσταντίνου, Ποταμουδίων και Χωραφας για την παρουσία τους αλλά και την Βίκυ Κυριακίδου και το επιτελείο της για την υπέροχη βραδιά που μας χάρισαν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κατάστημα Yalos για τη χορηγία, τα καταστήματα της περιοχής μας αλλά και όλης της Καβάλας για τα δώρα τους. Πάνω απ’ όλα όμως Ευχαριστούμε όλους εσάς που για άλλη μια χρονιά είστε δίπλα μας. Σας περιμένουμε στο δεύτερο σκέλος της εκδήλωσης μας στα ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ  Σαν Παλιό Λούνα Παρκ στη Σοφοκλή Βενιζέλου στην Κηπούπολη την Παρασκευή 6-9-24.

Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης Καλαμίτσας

Προηγούμενο άρθρο

Ολοκληρώθηκε η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην πόλη της Καβάλας (φωτογραφίες-video)

Επόμενο άρθρο

Νίκος Ανδρουλάκης: «Δεν θέλουμε να φύγει μόνο ο κ. Μητσοτάκης. Θέλουμε να φύγει η ΝΔ. Η πολιτική που ασκούν, είναι καταστροφική»