Dark Mode Light Mode
Δράσεις Οδηγισμού με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα την Κυριακή 20 Οκτωβρίου
«Χρόνια Πολλά» στη Θάσο από Νίκο Παναγιωτόπουλο και Χριστόδουλο Τοψίδη

«Χρόνια Πολλά» στη Θάσο από Νίκο Παναγιωτόπουλο και Χριστόδουλο Τοψίδη

Στο νησί της Θάσου παραβρέθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, η οποία γιορτάζει τα 112 χρόνια από την απελευθέρωση της. Μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης δήλωσε:

“Τιμούμε αυτά τα χρόνια του αγώνα των κατοίκων του νησιού και μαζί τιμούμε για την προσφορά του τον Μητροπολίτη Θάσου, Γεωργίο Μισαηλίδη, με αποκαλυπτήρια της προτομής του στον Λιμένα Θάσου. Μετά την καθιερωμένη δοξολογία και την κατάθεση στεφάνων, παρουσία του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου, τιμήσαμε τους πεσόντες του νησιού με δέηση στο ηρώο και παράλληλα τα νιάτα του νησιού, με τη μαθητική παρέλαση.

Ως Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ, πέρα από την απόδοση τιμών, φροντίζουμε με πράξεις και έργα να συμβάλουμε στην άνοδο του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων και στην ανάπτυξη του νησιού της Θάσου.
Χρόνια Πολλά στη Θάσο!”

πηγή: Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης


Βρέθηκα σήμερα στη Θάσο μας, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, και συμμετείχα στις εκδηλώσεις στο πλαίσιο του εορτασμού της απελευθέρωσης του νησιού από τον Οθωμανικό ζυγό στις 18-10-1912.

Χρόνια πολλά!!!

Προηγούμενο άρθρο

Δράσεις Οδηγισμού με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα την Κυριακή 20 Οκτωβρίου