Dark Mode Light Mode

Cleon: Βρε καλώς τονε και ας άργησε !

Τελικά σύμφωνα με τις νέες προβλέψεις και εκτιμήσεις των μετεωρολόγων το κύμα καύσωνα που θα «χτυπήσει» την χώρα μας θα έχει διάρκεια 6 ημέρες και του δώσανε το όνομα “Cleon”.

O  Κλεομένης  λοιπόν θα αρχίσει να μας επηρεάζει από σήμερα Τετάρτη και θα μας ζορίσει μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα αν επαληθευτούν οι προβλέψεις ( το ευχόμαστε) για την εξαήμερη διάρκεια του.

Όπως και να το κάνουμε άλλο δέκα ημέρες και άλλο έξι ημέρες.

 

Τον Σεπτέμβριο θα είναι διαθέσιμες οι νέες ταυτότητες, σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νότη Μηταράκη.

Αργά αλλά σταθερά γινόμαστε ένα Ευρωπαϊκό κράτος.

 

Στο πλαίσιο των  μέτρων  προστασίας από τις υψηλές θερμοκρασίες στην διάρκεια  του καύσωνα οι ειδικοί μεταξύ των άλλων μας συμβουλεύουν να λειτουργούμε τα αιρκοντίσιον από τους 22 έως τους 25 βαθμούς κελσίου.

Δεν είναι ανάγκη να τα βάζουμε στους 18 ή στους 19 βαθμούς όπως κάνουν πολύ αναζητώντας περισσότερη δροσιά.

Η δουλειά γίνεται και με τους 22 βαθμούς και ίσως να είναι και καλύτερα.

 

To Σαββατοκύριακο που μας πέρασε όλοι οι δρόμοι στο Νομό Καβάλας είχανε αυξημένη κίνηση.  Ίσως την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, κυρίως το απόγευμα της Κυριακής,  στο ρεύμα επιστροφής προς Καβάλα να δημιουργούνται ουρές που ξεκινούσαν από το φανάρι στο πάρκο Κοράλι και φτάνανε μέχρι την είσοδο του Παληού.

Για αρκετή ώρα τα αυτοκίνητα πηγαίνανε σημειωτόν.

Και όλα αυτά γιατί οι περισσότεροι οδηγοί θέλανε να αποφύγουν τα διόδια της Εγνατίας.

 

Στο στόχαστρο της ΕΕ τα φάρμακα απώλειας βάρους: Έρευνα για τον κίνδυνο αυτοκτονίας.

Φυσικό και επόμενο να συνέβαινε και αυτό κάποια στιγμή αφού ο μόνος τρόπος για να χάσεις κιλά χωρίς να βάλεις την υγεία σου σε κίνδυνο είναι να το ράψεις.

Δεν είναι δυνατόν να τρως όσο θες , όποτε θες, να παίρνεις ένα χάπι ή να βαράς μία ένεση και να χάνεις κιλά.

Αυτά δεν είναι φυσιολογικά πράγματα.

Για να χάσεις κιλά πρέπει να περιορίσει τις ποσότητες του φαγητού που καταναλώνεις στην διάρκεια και να κάνεις και γυμναστική.

 

O έρωτας του χειμώνα ήταν αυτός ανάμεσα στον Βασίλη Μπισμπίκη και την Δέσποινα Βανδή και ο έρωτας του καλοκαιριού αυτός που αναπτύχθηκε ανάμεσα στον  Στέφανο Τσιτσιπά και την Πάουλα Μπαντόσα.

Από Σεπτέμβριο φυσικά και μετά που θα αρχίσει και πάλι τα ζεϊμπέκικα ο Μπιλ καταλαβαίνετε ότι ο έρωτας του με την Δέσποινα θα επανέλθει στην κορυφή της λίστας και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Προηγούμενο άρθρο

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το νέο σχολικό έτος στο Εσπερινό Γυμνάσιο Καβάλας

Επόμενο άρθρο

«Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία ο βιολογικός καθαρισμός Παραλίας Οφρυνίου-Ορφανίου»