• 7 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Cosmopolis Festival: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα και της Ιουλίας Καραπατάκη

 Cosmopolis Festival: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα και της Ιουλίας Καραπατάκη

Προπώληση εισιτήριων συναυλίας Σ. Μάλαμα – Ι. Καραπατάκη

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε! Η προπώληση των εισιτηρίων της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα και της Ιουλίας Καραπατάκη τη Δευτέρα 29 Ιουλίου στο Cosmopolis Festival μόλις ξεκίνησε. Η εναρκτήρια συναυλία του φετινού Cosmopolis υπόσχεται να μας προσφέρει μια αξέχαστη νύχτα γεμάτη αγαπημένα τραγούδια και να μας παρασύρει σε ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι.

Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι μία σχολή από μόνος του. Μοναδικός στην ερμηνεία. Μοναδικός στη σύνθεση. Μοναδικός στη γραφή και οπτική του. Κάθε του συναυλία εξελίσσεται σε μία πολύωρη μυσταγωγία όπου κοινό και καλλιτέχνης γίνονται μια μεγάλη νοητή αγκαλιά τραγουδώντας για ξωτικά και νεράιδες, γελωτοποιούς και μάγους, για αμαρτίες που δεν ξεπλένονται και χρόνια που πέρασαν. Μαζί του στη σκηνή του Cosmopolis Festival θα βρεθεί η Ιουλία Καραπατάκη με το αστείρευτο ταλέντο στη μουσική και την υπέροχη φωνή της.

Τους δυο τραγουδιστές συμπληρώνει η σπουδαία μπάντα που συντροφεύει τον Σωκράτη Μάλαμα εδώ και χρόνια αποτελούμενη από τους παρακάτω δεξιοτέχνες μουσικούς:

– τον Γιάννη Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο,

– τον Κυριάκο Ταπάκη στο λαούτο και στο μπουζούκι,

– τον Σπύρο Βρυώνη στην ηλεκτρική κιθάρα,

– τον Καλογιάννη Βεράνη στο βιολί, την τρομπέτα και το τραγούδι,

– τον Νίκο Μαγνήσαλη στα τύμπανα,

– τον Γιάννη Μάλαμα στα κρουστά και το τραγούδι.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας του φεστιβάλ – cosmopolisfestival.gr. Εισιτήρια early bird: 15€ Για περισσότερες πληροφορίες σxετικά με το φετινό line-up, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του φεστιβάλ cosmopolisfestival.gr.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης