Dark Mode Light Mode

Δε δημοπρατούν το έργο του αμφιθέατρου αφού δεν είναι έτοιμη η μελέτη

Κάποιους επιπλέον μήνες θα χρειαστεί να αναμένουμε μέχρις ότου ωριμάσει στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας η δημοπράτηση του έργου μικρής συντήρησης στο αμφιθέατρο του διοικητηρίου. Παρά το ότι όλοι βιάζονται, συμπεριλαμβανομένης και της διοικήσεως της περιφερειακής ενότητας, αργεί η εκπόνηση της απαραίτητης μελέτης. Υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμη τον Απρίλιο ή το Μάιο προκειμένου το έργο να δημοπρατηθεί με το νέο νόμο το αργότερο τον Ιούνιο του 2018.

Αν όλα εξελιχθούν ομαλά είναι πιθανό οι εργασίες να εκτελεστούν την καλοκαιρινή περίοδο, όταν δηλαδή εκ των πραγμάτων οι φιλοξενούμενες εκδηλώσεις στο χώρο δεν είναι πολλές. Το έργο θα έχει προϋπολογισμό περίπου 180.000 ευρώ. Περιλαμβάνει αποκατάσταση των καθισμάτων χωρίς ωστόσο να γίνει αντικατάστασή τους, αλλαγή του δαπέδου, ενίσχυση και όχι αλλαγή του συστήματος ψύξης- θέρμανσης. Επίσης θα γίνει εσωτερικό βάψιμο της αίθουσας.

Η κατάσταση στην οποία σήμερα βρίσκεται η αίθουσα του αμφιθεάτρου στο διοικητήριο δεν είναι και η καλύτερη. Διάφορα γραφειοκρατικά και όχι μόνο προβλήματα καθυστέρησαν το έργο που πάντως αν αρχίσει είναι εφικτό να ολοκληρωθεί μέσα σε χρονικό διάστημα λίγων μηνών.

Προηγούμενο άρθρο

Εξοπλισμός για τις μετρήσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης αποκτά η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ

Επόμενο άρθρο

Λεωνίδας Βουδούρης: Θα καλέσουμε τους πάντες στη λαϊκή συνέλευση του Σαββάτου