Dark Mode Light Mode

Δεύτερο κύμα επιστροφής …

Ένα μεγάλο δεύτερο κύμα επιστροφής αδειούχων του Αυγούστου είχαμε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και κλείνουμε με τους τελευταίους των Μοϊκανών το ερχόμενο Σαββατοκύριακο που αλλάζει και ο μήνας.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που κάθε χρόνο επιλέγουν για τις διακοπές τους τον Σεπτέμβριο και καλά κάνουν αφού ίσως να είναι και ο ιδανικότερος μήνας για διακοπές αφού και οι τιμές είναι καλύτερες και οι παροχές περισσότερες.

 

Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει με την πυρκαγιά στο όρος Παγγαίο.

Παρά το γεγονός ότι 5 ημέρες τώρα την πολεμάνε με πολλά εναέρια μέσα δεν λέει να ελεγχθεί.

Είναι από τις πυρκαγιές που αν δεν βρέξει δεν θα σβήσει.

 

Οι αντάρτες του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να ανατρέψουν τον Κασσελάκη έχουν βαλθεί να του χαλάσουν και τον γάμο που είναι προγραμματισμένος για τα τέλη της εβδομάδας  στα Χανιά.

Το θέμα είναι ότι οι αμφισβητίες του Κασσελάκη αντί να μειώνονται πολλαπλασιάζονται και θα είναι πολύ δύσκολο ο Στέφανος να κρατηθεί στην ηγεσία του κόμματος αν αυτό εν των μεταξύ δεν διαλυθεί.

Σε όλο αυτό το κλίμα ανατροπής που καλλιεργείται όλες αυτές τις μέρες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να προσθέσουμε την πρόσφατη τοποθέτηση του ευρωβουλευτή του κόμματος Νικόλα Φαραντούρη που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος αν τεθεί θέμα ηγεσίας.

 

Επιμένουν οι μετεωρολόγοι ότι από την Πέμπτη και μετά έρχεται τριήμερο με βροχές , καταιγίδες και πτώσης της θερμοκρασίας.

Στην Καβάλα αυτό το σύστημα θα φτάσει το Σάββατο και θα μας επηρεάσει και την Κυριακή.

Θέλω να σας πω ότι μία τέτοια εξέλιξη του καιρού δεν θα μας χαλάσει καθόλου.

 

Χωρίς εκπλήξεις οι πρώτες κλήσεις του νέου Ομοσπονδιακού προπονητή Γιοβάνοβιτς.

Μόνη έκπληξη μπορεί να θεωρηθεί  η μη κλήση του Φορτούνη με τον οποίο ο Γιοβάνοβιτς είχε μια συνάντηση πριν από μερικές ημέρες με θέμα την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Παρόλα αυτά ο Φορτούνης δεν κλήθηκε.

Ρε παιδιά μοντέλο ήταν η σημερινή σύντροφος του Γιώργου Πατούλη  Νάνσυ  Κοίλου η οποία μάλιστα σύμφωνα και με τα δημοσιεύματα είναι έγκυος σε δίδυμα.

Η Νάνσυ ήταν γραμματέας του Πατούλη όταν αυτός ήταν Περιφερειάρχης Αττικής και εκεί έγινε το νταλαβέρι.

 

Είναι σίγουρα μοναδική η ευκαιρία που μας δίνει το bar restaurant  «Γιαλός»  στη Ραψάνη να απολαύσουμε από κοντά τον μεγάλο συνθέτη και δημιουργό Γιώργο Θεοφάνους.

Η εμφάνιση του είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 6/9.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα μήνα μετά έχει διοργανωθεί μία επετειακή συναυλία για τον Θεοφάνους στο Ηρώδειο όπου μεταξύ των τραγουδιστών που θα δώσουν το παρόν θα είναι οι Αντώνης Ρέμος και Κωνσταντίνος Αργυρός.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Σοβαρό τροχαίο στο τούνελ της Νέας Καρβάλης - Επέμβαση της Πυροσβεστικής