Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΟΚΤΩΒΡΗ 2024

Οριστική είναι η συμφωνία για τη νέα πιάτσα των ταξί πολύ κοντά στην Πλατεία Καπνεργάτη. Μετά από συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων, αποφασίστηκε 4 θέσεις ταξί να δημιουργηθούν σε εσοχή του Δημοτικού Κήπου και κοντά στη στάση του Αστικού λεωφορείου. Ακόμη 4 θέσεις θα υπάρχουν πριν το περίπτερο σοκολατοπωλείο. Η συνάντηση έγινε χθες το μεσημέρι, άρχισε στο γραφείο του Δημάρχου. Συνεχίστηκε με αυτοψία στην ανατολική πλευρά του Δημοτικού Κήπου επί της οδού Βενιζέλου. Συμμετείχαν και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

 

Χωρίς απρόοπτα η επίσκεψη και ομιλία στην Καβάλα χθες το μεσημέρι του Παύλου Γερουλάνου. Την Κυριακή στην ψηφοφορία για τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, οι κάλπες στην Καβάλα θα υπάρχουν στο γυμναστήριο του 12ου δημοτικού. Ακόμη και χώρος εστίασης μετατρέπεται σε κατοικία, η οικοδομική άδεια αφορά πρώτο όροφο ακινήτου στο κέντρο της πόλης. Οικοδομική άδεια για ξενοδοχείο 3 αστέρων στη Θάσο. Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις του Ν. Καβάλας ανακοινώνουν τη συμμετοχή τους στην έκθεση KavalaExpo 2024. Εγκαινιάζεται το απόγευμα της Παρασκευής. Μπροστά από τις Καμάρες μεταφέρονται για αυτήν την εβδομάδα οι εργασίες για την κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου.

 

Η αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα στα κοιτάσματα του Πρίνου είναι καθοριστική για το μέλλον της βιομηχανίας στην Ελλάδα, υποστήριξε ο εκπρόσωπος της Ενεργειακής Νικόλας Ρήγας σε εκδηλώσεις που έγιναν πρόσφατα στην Αθήνα. Με ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας ζητά την απόσυρση διάταξης νόμου που επιβάλει φόρο στις συνδρομές μελών οργανώσεων επαγγελματιών. Ερώτηση στη Βουλή του βουλευτή της Νέας Αριστεράς Χουσεϊν Ζεϊμπέκ για τη στήριξη των καλαμποκοπαραγωγών και του Ν. Καβάλας. Το Νοσοκομείο επισκέφθηκε την περασμένη Παρασκευή ο Παναγιώτης Μπογιατζίδης, νέος διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης.

 

Εντός του μήνα εργολάβος στο έργο ανακαίνισης του χώρου του δικαστηρίου στη Θάσο, αυτό αναφέρει ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Την Πέμπτη ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας πραγματοποιεί εκδηλώσεις για τη γιορτή του Διονυσίου του Αεροπαγίτη. Με τη συνδρομή του Δήμου Καβάλας το Νοσοκομείο αποκτά δανειστική βιβλιοθήκη.

 

Το Σάββατο στη Χαλάστρα το ματς του ΑΟΚ με τον Ηρακλή, τηλεοπτική μετάδοση από τον Σκάι. Αύριο η ομάδα μας παίζει κύπελλο Ελλάδας στην Μυτιλήνη. Το ταξίδι της ξεκίνησε χθες βράδυ, θα φθάσει στη Μυτιλήνη μέσω Αϊβάλι Τουρκίας. Επιτυχίες των παλαίμαχων αθλητών στίβου της Καβάλας στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στο Μαυροβούνιο.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Χώρος εστίασης μετατρέπεται σε κατοικία!

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο