Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Διαφορετικό σε σχέση με το πανελλαδικό το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών στο Ν. Καβάλας. Στο 27% με μεγάλη πτώση η ΝΔ. Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, τρίτο το κόμμα Βελόπουλου και τέταρτος ο ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη μικρότερη η συμμετοχή στο Νομό μας σε σχέση με τον πανελλαδικό μέσο όρο. Σχεδόν 2% τα άκυρα και λευκά. Μικρή προσέλευση στα εκλογικά τμήματα των Αντιφιλίππων αφού απέδωσε η διαμαρτυρία και αποχή των αγροτών που δεν αποζημιώθηκαν λόγω της συντριβής του αεροπλάνου Αντόνοβ. Με τον παραδοσιακό τρόπο του τηλεγραφήματος μεταδόθηκε το αποτέλεσμα σε εκλογικό τμήμα του Πλατανοτόπου όπου δεν λειτούργησε η ηλεκτρονική συσκευή που είχε στη διάθεση του ο εκλογικός αντιπρόσωπος.

 

Λόγω συνταξιοδότησης έκλεισε το μοναδικό φαρμακείο στο Ποδοχώρι. Η κενή θέση θα επιδιωχθεί να καλυφθεί μέσω διαδικασίας αρχές του νέου έτους. Νόμιμος ο χώρος στάθμευσης βαρέων οχημάτων στο λιμάνι, η Αποκεντρωμένη δέχθηκε την προσφυγή του ΟΛΚ κι ακύρωσε απόφαση της ΠΕ Καβάλας. 700 επιβάτες, κυρίως Αμερικανούς, έφερε το χθεσινό κρουαζιερόπλοιο στην Καβάλα. Επόμενη άφιξη την Τρίτη 18 Ιουνίου. Η Κατερίνα Πετράκη πρώτη σε σταυρούς στις εκλογές του σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο. Έπιασε δουλειά το νέο ψηφιακό φωτογραφικό ραντάρ της Τροχαίας, οι συχνότεροι έλεγχοι γίνονται στην ανατολική είσοδο της πόλης, στο δρόμο του Παληού και στην εθνική οδό Καβάλας- Δράμας.

 

Ίδρυση του Αναπτυξιακού Οργανισμού και μεταφορά της πιάτσας των Ταξί από την πλατεία Καπνεργάτη στην οδό Βενιζέλου, τα κυριότερα θέματα στην ημερήσια διάταξη στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αντίθετος με τον Αναπτυξιακό Οργανισμό ο Χρήστος Ποτόλιας. Τρία μεγάλα πλαίσια ανακοινώσεων για μνημόσυνα και κηδείες θα κατασκευάσει στο κέντρο της πόλης ο Δήμος. Αύριο στη Δράμα ημερίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μαρμάρου. Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα απέκτησε νέα υπηρεσία, ελέγχου τρίκυκλων και τετράκυκλων οχημάτων. Για τις εκλογικές δαπάνες το Υπουργείο Εσωτερικών επιχορηγεί την ΠΕ Καβάλας και Θάσου με ποσό 5.600 ευρώ.

 

Πετυχημένη σύσκεψη για τον τουρισμό στο Δημαρχείο της Θάσου, την οργάνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Αρχοντής. Δωρεά φωτογραφιών της Καβάλας από τον Γιώργο Μυτιληνό στο Δήμο. Την Παρασκευή στο «Μετά τις 10» γενική συνέλευση των Φίλων της Παιδόπολης. Εκτός από τη Μ. Λέσχη το φετινό διεθνές τουρνουά σκάκι θα διεξαχθεί και στο γυμναστήριο του 12ου Δημοτικού. Η απόφαση των διοργανωτών οφείλεται στις αυξημένες συμμετοχές στο τουρνουά. Εθελοντικό καθαρισμό στη Ραψάνη έκαναν χθες οι κάτοικοι της συνοικίας του Βύρωνα.

 

Με γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ και συγκρότηση επιτροπής ξεκινούν εντός των ημερών οι διαδικασίες για τη Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία. Την ερχόμενη εβδομάδα ανακοινώσεις για το θέμα του προπονητή.

 

Προηγούμενο άρθρο

Η Αποκεντρωμένη δικαίωσε τον ΟΛΚ: Νόμιμο το πάρκινγκ βαρέων οχημάτων!

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο