Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΟΚΤΩΒΡΗ 2024

Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που θα δώσει αύριο, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας θα ανακοινώσει αν θα συμμετάσχει ή όχι στις εκλογές του τοπικού φορέα. Υπάρχει ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος. Συνεργάτες και φίλοι του λένε από την άλλη πλευρά ότι έχει έτοιμο ψηφοδέλτιο. Αύριο λήγει η προθεσμία για τα μέλη του Επιμελητηρίου προκειμένου να τακτοποιηθούν οικονομικά και να λάβουν μέρος στις εκλογές. Σε προεκλογική δραστηριότητα οι άλλοι δύο υποψήφιοι πρόεδροι, Γιάννης Παναγιωτίδης και Γιάννης Σαρρής.

 

Σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε στο Μονομελές γυναίκα κάτοικος Καβάλας που χτύπησε και τραυμάτισε την πρώην νύφη της. Πέθανε στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν ηλικιωμένος άνδρας, τραυματίστηκε σε οικογενειακό επεισόδιο που έγινε προ ημερών σε κατοικία της Νέας Περάμου. Ελαφρά τραυματίστηκε γυναίκα- πλήρωμα απορριμματοφόρου, στη διαδικασία της αποκομιδής χτύπησε στο πίσω μέρος του οχήματος. Πυρκαγιά το Σάββατο σε αγροτική έκταση στον Ακροπόταμο, την έσβησε γρήγορα η Π.Υ. Ελευθερούπολης. Σύλληψη γυναίκας στην Καβάλα για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

 

Σύλληψη διαρρήκτη στην Καβάλα, παραβίασε 5 παρκαρισμένα οχήματα. Έκλεψε τρόφιμα και υποδήματα. Εκδόθηκε η πρώτη άδεια για τουριστική επένδυση κατασκευή κατοικιών στην ανατολική είσοδο της πόλης. Δεν υπάρχει ως τώρα περιστατικό αποβολής μαθητή στο Νομό για χρήση κινητού στο σχολείο, είπε στην Πρωινή η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Καβάλας. Άπαντες προσαρμόστηκαν στην απαγόρευση που ισχύει από την έναρξη του σχολικού έτους. Μέσω μικρής αγγελίας η Europort αναζητά τον μάνατζερ στο νέο λιμάνι.

 

Κατάμεστη η αίθουσα της Δ. Βιβλιοθήκης στην εκδήλωση του συλλόγου Μικρασιατών και ομιλία της Νοέλ Μπάξερ. Πολύς κόσμος και στο ραντεβού στην Ερυθρού. Τραγούδησε ο Κώστας Μπίγαλης. Παρουσιάστηκε η παιδική παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ και οι παραστάσεις στο «Αντιγόνη Βαλάκου» ως το τέλος του έτους.

 

Ισόπαλος 1-1 με τη Νίκη Βόλου ο ΑΟΚ, προηγήθηκε στο 80 με θαυμάσιο γκολ του Μάντιτς. Ισοφαρίστηκε στο 92ο λεπτό με απευθείας κόρνερ. Νίκησαν οι Πάνθηρες. Ο Αστέρας επικράτησε της Αγίας Βαρβάρας στο μπάσκετ. Ήττα στην παράταση για τον ΓΣΕ. Εντός έδρας ισοπαλία του Νέστου, ήττα του Άρη Πηγών.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Η πεθερά χτύπησε τη νύφη αλλά τα πράγματα ήταν περίπλοκα…

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο