Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Εντελώς άδεια από καταναλωτές ήταν χθες το πρωί η αγορά. Λειτούργησαν ελάχιστες επιχειρήσεις. Κλειστά ήταν τα περισσότερα σούπερ μάρκετ. Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή των Καλοκαιρινών εκπτώσεων δεν στηρίζεται ούτε από τους επαγγελματίες, ούτε από τους καταναλωτές. Αντίθετα είναι και φέτος πετυχημένο στην Καβάλα το διευρυμένο απογευματινό ωράριο τις ημέρες Τρίτη- Πέμπτη- Παρασκευή. Διαμαρτύρονται έμποροι και επαγγελματίες για χρήματα προηγούμενων επιδοτήσεων ρεύματος που πρέπει να επιστρέψουν στους παρόχους.

 

Σε ενημερωτικές συναντήσεις στο γραφείο της καλεί διευθυντές και συλλόγους γονέων σχολείων της Καβάλας η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας. Το μεσημέρι της Τετάρτης συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών έξω από το Διοικητήριο. Δεν επιβεβαιώθηκε από τη διεύθυνση Περιβάλλοντος και τον έλεγχο που έκανε, καταγγελία για το έργο στην Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας. Με τη συμμετοχή και Κυβερνητικών στελεχών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην Αμφίπολη το πρώτο αναπτυξιακό συνέδριο που διοργάνωσε ο Όμιλος Κουρτίδη. Έως 942 οι νέοι φοιτητές τον Οκτώβρη στον πανεπιστημιακό κόμβο της Καβάλας.

 

Επιχείρηση από τη Θεσσαλονίκη θα καθαρίσει το δάσος της Παναγούδας, έχει προθεσμία 15 ημέρες. Πνιγμός 86χρονου σε παραλία της Θάσου. Συνελήφθησαν στη Δράμα 5 άτομα που κυκλοφορούσαν πλαστά χαρτονομίσματα, είχαν δράσει και στο Δήμο Παγγαίου. Παθολογικά είναι τα αίτια του θανάτου 50χρονου στην Καβάλα, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του το πρωί της Παρασκευής. Τρία κρούσματα κορωνοϊού διαπίστωσαν τα τεστ του ΕΟΔΥ την προηγούμενη εβδομάδα στην Καβάλα.

 

Ξεκίνησαν τα έργα για τη συντήρηση του ιερού ναού του Αγίου Νικολάου. Το εκκλησιαστικό συμβούλιο ζητά την υποστήριξη των πιστών. Ο Ερυθρός Σταυρός Καβάλας και Θεσσαλονίκης στηρίζει πρόσφυγες από την Ουκρανία που βρίσκονται προσωρινά στην πόλη μας. Στη Χρυσούπολη και σε χωριά του Δήμου Νέστου εθελοντικές αιμοδοσίας από σύλλογο εθελοντών της Ξάνθης. Με επιτυχία αναβίωσε χθες στο Παλαιοχώρι το έθιμο «Τα τσάνια». Πολύς κόσμος το βράδυ του Σαββάτου στο λαϊκό γλέντι του συνοικιακού συλλόγου Αγίου Κωνσταντίνου «Δρόμος του Νερού».

 

Φουλάρει μεταγραφικά ο ΑΟΚ, έμειναν Μέτσε- Βασίλης Παπαδόπουλος- κοντά στον Κατσούρι των Χανίων. Συνεχίζουν Γιώργος Αγγελίδης- Νίκος Σουμουλίδης. Δεν κατάφερε να πάρει στην άνοδο στην Α2 η ομάδα πόλο του ΝΟΘΑΚ.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Ο επενδυτής καταγγέλθηκε, η καταγγελία δεν επιβεβαιώθηκε!

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο