Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2024

Προστασία των αγροτικών εκτάσεων από το χαλάζι με εναέρια μέσα του ΕΛΓΑ, ζητά το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παγγαίου. Ομόφωνο ψήφισμα υιοθετήθηκε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτήν την εποχή η περιοχή κάλυψης από το πρόγραμμα του ΕΛΓΑ αλλάζει κι ενώ περιλαμβάνεται ο Δήμος Νέστου, δεν ισχύει το ίδιο για το Δήμο Παγγαίου. Δράση προς την ίδια κατεύθυνση κι από άλλους τοπικούς φορείς όπως φυσικά και από τον Αγροτικό Σύλλογο Δήμου Παγγαίου. Χθες οι αγροτικοί σύλλογοι όλου του Νομού Καβάλας ζήτησαν να μην αλλάξει η μέρα της λαϊκής αγοράς στην πόλη της Δράμας.

 

Γενική συνέλευση το απόγευμα για τους οδηγούς Ταξί, αποφασίζουν για την πιάτσα της πλατείας Καπνεργάτη. Αναμενόμενα τα αποτελέσματα των εκλογών στο Εργατικό Κέντρο. Βανδαλισμός έξω από τα γραφεία του ΚΚΕ στα Λιμενάρια της Θάσου. «Πουλήθηκε το 91% των κατοικιών στην Αλάνα» δηλώνει ο Άλεξ Χατιντάτζι. Το κατασκευαστικό έργο θα ξεκινήσει τον Δεκέμβρη, επαναλαμβάνει. Ως το τέλος του έτους εγκαθίστανται νέο σύστημα ψύξης- θέρμανσης στο δικαστικό μέγαρο. Σεμινάρια σε δικαστικούς υπαλλήλους και δικαστές για τις τηλεδίκες. Επιβεβαιώθηκε κρούσμα ευλογιάς σε πρόβατο μονάδας με έδρα τον Δήμο Παγγαίου.

 

Το πρωί του Σαββάτου τροχαίο με τρεις τραυματίες στην είσοδο της Ελευθερούπολης. Εκτροπή ΙΧ μεταξύ Μπάτη και Καλαμίτσας, αυτοκίνητο χωρίς χειρόφρενο βρέθηκε στη θάλασσα στο λιμανάκι των Σφαγείων. Μία σύλληψη στην Καβάλα σε υπόθεση κατοχής ναρκωτικών. Σύλληψη στη Θάσο οδηγού που βρέθηκε σε κατάσταση μέθης. Η κατάσταση με τα αδέσποτα στο Δήμο Καβάλας βελτιώθηκε, δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρήστος Τσιτσιλικάκης. Πολύς κόσμος στην κεντρική πολιτική ομιλία το Σάββατο, στο φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Πάρκο. Στη Βουλή σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών μίλησε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Στο Βερολίνο σήμερα και αύριο ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νίκος Παναγιωτόπουλος. Περιστατικό πνιγμού λουόμενης σε παραλία της Θάσου.

 

Πολύς κόσμος χθες το απόγευμα στην εκδήλωση για τα θύματα της καταστροφής της Σμύρνης, μια πορεία στην οδό Κουντουριώτου κι ως το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού. Οι έφεδροι αξιωματικοί της Καβάλας τίμησαν χθες τον προστάτη τους Μεγαλομάρτυρα Νικήτα. Μήνυμα του Θόδωρου Μουριάδη για τη χθεσινή μέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ελληνισμού της Μ. Ασίας.

 

Στην τελική της ευθεία η προετοιμασία του ΑΟΚ για το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της SL 2 στη Λάρισα, εντός των ημερών θα γνωρίζουμε μέρα και ώρα έναρξης. Άνετη νίκη και πρόκριση των Πανθήρων στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Άλεξ Χαντιτάτζι για την Αλάνα: «Το έργο αρχίζει τον Δεκέμβρη, πουλήσαμε το 91% των κατοικιών»

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο