Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΟΚΤΩΒΡΗ 2024

Σε χρονικό διάστημα 22 περίπου μηνών δημοπρατήθηκε, κατασκευάστηκε, δόθηκε σε χρήση η ανακαινισμένη πλατεία Ποταμουδίων. Εξαίρεση σε μια σειρά δημοτικών και δημόσιων έργων που καθυστερούν. Μικροί και μεγάλοι γέμισαν την πλατεία στην εκδήλωση που έκανε ο Δήμος το απόγευμα του Σαββάτου. Οι κάτοικοι της πόλης συνεχίζουν να περιμένουν να ολοκληρωθούν έργα όπως η πλατεία Καπνεργάτη, η διαμόρφωση του οικοπέδου Κρέη, η λειτουργία του Πολιτιστικού Κέντρου στη Δημοτική Καπναποθήκη.

 

Αυξήθηκαν σε 13 τα κρούσματα ευλογιάς σε ζώα κτηνοτροφικών μονάδων του Ν. Καβάλας. Δεν απεργούν αύριο και μεθαύριο τα πληρώματα των φέρι μποτ κι έτσι τα δρομολόγια θα γίνονται κανονικά και παρά την πανελλαδική απεργία ναυτικών. Υπόθεση ομαδικού βιασμού ανηλίκου στο δικαστήριο της Καβάλας την Τετάρτη 30 Οκτώβρη, περιστατικό που καταγγέλθηκε να έγινε εντός της δομής το Καλοκαίρι του 2022. Ξεκινά σήμερα, διαρκεί 10 μέρες πρόγραμμα πειραματικής αλιείας που υλοποιεί στο Θρακικό πέλαγος το Ινστιτούτο Αλιευτικών Ερευνών. Το πρόγραμμα στηρίζεται σε μηχανότρατα στην οποία δοκιμαστικά άλλαξε το βασικό αλιευτικό εργαλείο.

 

Τροχαίο με τραυματισμό και αποχώρηση των τραυματιών για να μην αποζημιώσουν ιδιοκτήτη σταθμευμένου ΙΧ, περιστατικό στο Σιγμα ξημερώματα Κυριακής. Θρασύτατη διάρρηξη το απόγευμα του Σαββάτου σε κατοικία στο Παληό. Αναμμένο καντήλι προκάλεσε τη φωτιά στο κατάστημα της οδού Γαλλικής Δημοκρατίας το απόγευμα της Πέμπτης. Σε μερικές εβδομάδες θα γνωρίζουμε αν η πεσμένη γέφυρα ξανακατασκευαστεί, δηλώνουν οι εκπρόσωποι του Δήμου Καβάλας. Και η ΔΕΥΑ Θάσου στο πρόγραμμα υποχρεωτικών συγχωνεύσεων, η Κυβέρνηση αποφασίζει μία επιχείρηση ύδρευσης- αποχέτευσης στο Ν. Καβάλας. Ο Θωμάς Χατζούλης και Στέργιος Ξυδάς στη διοίκηση της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας.

 

Η ΕΛΜΕ Καβάλας γνωστοποίησε ότι οι καθηγητές του Νομού δεν δέχονται να συνοδεύσουν μαθητές σε πολυήμερες εκδρομές αν νωρίτερα δεν ξεκαθαρίσει το νομοθετικό πλαίσιο. Μετά τη Θάσο, την επέτειο απελευθέρωσης της γιόρτασε χθες και η Ελευθερούπολη. 130 μονάδες αίματος συγκέντρωσε εθελοντική αιμοδοσία στη Θάσο, τέλος Νοέμβρη στην Καβάλα.

 

Πολύ μέτριος στο πρώτο ημίχρονο, βελτιωμένος στην επανάληψη ο ΑΟΚ ηττήθηκε 4-2 στη Θεσσαλονίκη από τον Μακεδονικό. Τέλειωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δύο κίτρινες του Ίτσιου. Νίκησαν ΓΣΕ, Αστέρας, Πάνθηρες. Νίκησε και ο Νέστος και ο Άρης Πηγών. Ηττήθηκε η Αγία Βαρβάρα.

 

Προηγούμενο άρθρο

Υπόθεση ομαδικού βιασμού ανηλίκου στο δικαστήριο

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο