Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα από πλευράς διακοπών ηλεκτρικού ρεύματος το τριήμερο Παρασκευή- Κυριακή στο Νομό μας. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες και ανακοινώσεις για τις πολύωρες διακοπές της Πέμπτης, προερχόμενες από το Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ, τους επαγγελματίες της Νέας Περάμου και τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. Ελάχιστο το προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας, πολλές φορές για να διορθώσει τις βλάβες εργάζεται ως και 10 ώρες την ημέρα. Διπλάσια του συνηθισμένου η ζήτηση ρεύματος. Μόνο 3 άτομα το προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ στη Θάσο.

 

Σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή καταδικάστηκε στο Τριμελές άνδρας που είχε καταγγείλει ψευδώς την πρώην σύζυγο του ότι χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες στο ανήλικο παιδί τους. Μεγάλο αριθμό πεύκων έκοψε αδικαιολόγητα ο Στρατός, τάχα για αντιπυρική προφύλαξη στις κατοικίες αξιωματικών στη Ρέμβη της Νέας Ηρακλείτσας. Σύλληψη αλλοδαπής οδηγού στη Θάσο, ήταν μεθυσμένη και το όχημα της δεν ήταν ασφαλισμένο. Στο Νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε την Παρασκευή φοιτήτρια, την παρέσυρε όχημα ενώ βάδιζε στην κεντρική οδό της Κηπούπολης.

 

Ένα ακόμη κατάστημα εστίασης θα «βγάλει» τραπεζοκαθίσματα στο Δ. Κήπο. Ξεκίνησε το έργο καθαρισμού τμήματος του δάσους της Παναγούδας. ΟΛΚ και Λιμεναρχείο συμφώνησαν σε αναστολή των φορτοεκφορτώσεων σε πλοία στην Κεραμωτή. Η διαδικασία θα ξαναρχίσει μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου. Ανακοινώσεις Παναγιωτόπουλου- Πασχαλίδη και Μουριάδη για τα 50 χρόνια από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο. Εκδηλώσεις στις Ελευθερές, τόπο καταγωγής του αδικοχαμένου Δημήτρη Τσαμκιράνη. Αντίθετος ο Χρήστος Ποτόλιας στην εγκατάσταση και λειτουργία καμερών στα σχολεία της Καβάλας. Συνεδριάζει το απόγευμα στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο, την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας.

 

Το βράδυ στο Ζέφυρο μουσική εκδήλωση για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα χρησιμοποιηθούν στις νομικές ενέργειες για την παραμονή της Στέγης στο ακίνητο της οδού Κύπρου. Πολύς κόσμος στη γιορτή καλαμποκιού στους Αντιφιλίππους. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Θάσο και μουσείο Κοκκινίδη στα Κηπιά, για τις ανάγκες νέας τηλεοπτικής εκπομπής.

 

Και ο Γιώργος Μανάφης μένει στη θέση του στον ΑΟΚ. Πιθανή συνέντευξη τύπου εντός της εβδομάδας. 50 αθλητές έτρεξαν το πρωί της Κυριακής στον αγώνα δρόμο Τσαμκιράνεια 2024.

Προηγούμενο άρθρο

Τραπεζοκαθίσματα στον Δ. Κήπο

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο