Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

Συνεχίζονται εντατικά οι προσπάθειες να τεθεί υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Παγγαίο. Οι ισορροπίες είναι λεπτές μιας και οι αναζωπυρώσεις αλλάζουν διαρκώς τα χαρακτηριστικά του περιστατικού. Η πυρκαγιά ξεκίνησε την Πέμπτη το μεσημέρι από κεραυνό, σήμερα είναι η 5η της μέρα. Καθοριστική η συμβολή των εναέριων μέσω και δη των ελικόπτερων. Στο βουνό βρίσκονται περισσότεροι από 200 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και εθελοντές. Από χθες υπάρχει Συντονιστικό όργανο στην περιοχή με αξιωματικούς της Πυροσβεστικής από τη Θεσσαλονίκη. Απόφαση Θόδωρου Μαρκόπουλου για απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση της Θάσου σήμερα, λόγω ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών.

 

4 άτομα αναζητά η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας για τη διάρρηξη του κοσμηματοπωλείου στην αγορά του Αγίου Νικολάου. 3 άνδρες και μια γυναίκα, όλοι τους αλλοδαποί. Συνελήφθη ο δράστης διάρρηξης κατοικίας στην περιοχή της Κηπούπολης. Η Πυροσβεστική έσβησε το μεσημέρι του Σαββάτου φωτιά στο διαχωριστικό διάζωμα της Εγνατίας οδού, σε χόρτα. Προκλήθηκε μάλλον από διερχόμενο φορτηγό. Ευθύνες στον επενδυτή στα Λουτρά των Ελευθερών επιρρίπτει το Υπουργείο Τουρισμού για την καθυστέρηση υλοποίησης της επένδυσης. Σεισμός 4,1 της κλίμακας ρίχτερ το Σάββατο έγινε αισθητός και στην Καβάλα. Είχε επίκεντρο το Άγιο Όρος.

 

Την Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη στην Καβάλα η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, θα παραστεί σε εκδήλωση στην Παιδόπολη. Την Τετάρτη το απόγευμα συνεδριάζουν το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας και το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ. Μέχρι την Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη οι αιτήσεις στην Αρχαιολογική υπηρεσία για την πρόσληψη δύο εποχιακών εργατών. Στο πεζοδρόμιο δίπλα στο κτίριο του ΙΚΑ το σημείο μηδέν, σημείο από το οποίο υπολογίζονται οι χιλιομετρικές αποστάσεις της Καβάλας με όλες τις άλλες πόλεις της Ελλάδας. Διακοπή ρεύματος την Κυριακή σε χωριά της ΔΕ Φιλίππων προκάλεσε και διακοπή υδροδότησης.

 

Πολύς κόσμος χθες βράδυ στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων, στην μουσικοχορευτική εκδήλωση Λυκείου Ελληνίδων και ΣυνΩΔΗπόρων. Ακόμη κι από την Ταϊτή οι επισκέπτες στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στις Καμάρες. Μεγάλη επιτυχία για την Σταυρούλα Τσολακίδου η 3η θέση σε σημαντικό τουρνουά σκάκι που έγινε στην Τιφλίδα. Στην εκδήλωση του Σαββάτου στην Καλαμίτσα ο σύλλογος της περιοχής θέλει να βραβεύσει τους πιλότους των πυροσβεστικών αεροπλάνων και ελικοπτέρων.

 

Με σκορ 3-2 νίκη του ΑΟΚ και στο φιλικό με την Αλεξανδρούπολη. Πληρώνονται τα πρώτα χρήματα για να λειτουργήσει η ΠΑΕ, να εκδοθούν τα δελτία των ποδοσφαιριστών. Χθες ανακοινώθηκε η απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού Σάμσον Ομπιόχα.

 

Προηγούμενο άρθρο

Ευθύνες στον επενδυτή από το Υπουργείο Τουρισμού για τα Λουτρά των Ελευθερών!

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο