Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2024

Σήμερα το μεσημέρι οριστικοποιείται η λύση για τη μεταφορά της πιάτσας των ταξί από την πλατεία Καπνεργάτη. Θα γίνει συνάντηση στο Δημαρχείο, αμέσως μετά αυτοψία στην περιοχή της οδού Βενιζέλου και μπροστά από το Δημοτικό Κήπο. Διαφοροποιεί την άποψη του το Αστικό ΚΤΕΛ, δεχόμενο να μετακινηθεί λίγα μόνο μέτρα. Παρόλα αυτά χώρος υπάρχει αρκετός και για ταξί και για αστικά λεωφορεία.

 

Διαμαρτύρονται έντονα επαγγελματίες στην είσοδο του λιμανιού, τα τουριστικά λεωφορεία με επισκέπτες στην Καβάλα είναι υπό διωγμό από υπερβολικά μέτρα τροχαίας του Λιμεναρχείου. Τελευταία μέρα σήμερα για την πεζοδρόμηση της παραλιακής οδού Ε. Αντίστασης. Επανέρχεται την Πρωτομαγιά του 2025. Κορυφώθηκαν το Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου. Αγιασμό στο εργοστάσιο των Λιπασμάτων έκανε το Σάββατο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Επιτυχία του τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης, βρήκε και ξερίζωσε δέντρα χασίς σε δυσπρόσιτη ορεινή περιοχή. Έγιναν 3 συλλήψεις. Πυρκαγιά το Σάββατο σε οικόπεδο στη ΒΙΠΕ. Φωτιά σε όχημα χθες το πρωί στην οδό 7ης Μεραρχίας.

 

Τρεις τραυματίες σε σύγκρουση οχημάτων στην είσοδο του Αμυγδαλεώνα. Το μεσημέρι στο «Άπαρτο» ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος. Ξεκινά η διαδικασία για να νοικιαστούν από ιδιώτες δύο καταστήματα στο υπόγειο της Δ. Αγοράς. Τις επόμενες μέρες απομακρύνονται οι λαμαρίνες από την οδό Ι. Δραγούμη και το έργο στο κτίριο πρώην κλινική «Μητέρα». Στη Βουλή σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας μίλησε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου ο Παύλος Ζησίμου.

 

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Καβάλα, θα περιλαμβάνουν συναυλία και θα αρχίσουν στις 3 Δεκέμβρη. Ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης πάλι πρόεδρος στους συνταξιούχους της ΒΦΛ. Εκλογές έκανε χθες ο σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου. Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου η γιορτή του τσίπουρου στη Νέα Πέραμο.

 

Τρεις σημαντικές ευκαιρίες έχασε ο ΑΟΚ, έμεινε στη λευκή ισοπαλία με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου. Η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη έπαιξε σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Δημητριάδη. Νίκη με ανατροπή για το Νέστο, ισοπαλία του Άρη Πηγών. Κέρδισαν και συνεχίζουν στο κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ γυναικών οι Πάνθηρες. Βασίλης Ιορδανίδης και Γιώργος Καλαντζής στη νέα διοίκηση του ΣΕΓΑΣ.

Προηγούμενο άρθρο

Έναρξη Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων Τρίτη 3 Δεκέμβρη!

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο