Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

Σε καθεστώς επιτήρησης είναι από την Παρασκευή οι κτηνοτροφικές μονάδες της ΠΕ Καβάλας. Κρούσματα πανώλης εμφανίστηκαν σε πρόβατα κτηνοτρόφων της Δράμας και της Ροδόπης. Στην δική μας περιοχή γίνονται αναλύσεις στο αίμα ζώων. Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά εντός των ημερών. Το πρόβλημα επεκτείνεται συνεχώς, απλώνεται σε όλη την Ελλάδα. Οδηγίες στους κτηνοτρόφους δίνουν οι κατά τόπους Κτηνιατρικές υπηρεσίες.

 

Οικοδομική άδειες εξέδωσε η Πολεοδομία του Δήμου Θάσου, πρώτη φορά θα κτιστούν κατοικίες υπόσκαφες κοντά στη Σαλιάρα. Σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργείου Παιδείας σε ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ, η συνδιδασκαλία είναι πολύ πιθανή τον Σεπτέμβρη σε δημοτικά του Νομού. Τρεις μέρες ψηφοφορίας για τις εκλογές στο Επιμελητήριο, οι ημερομηνίες ορίστηκαν από 24 έως 26 Νοεμβρίου. Στοιχεία από τα εισιτήρια των φέρι μποτ που γνωστοποίησε ο Δήμος Θάσου, δείχνουν αύξηση των επισκεπτών στο νησί σε σχέση με πέρσι. Τα στοιχεία αφορούν τους μήνες Μάιο- Ιούνιο και Ιούλιο. Διαμαρτυρία των Γρι Γρι προς τον ΟΛΚ, τα αλιευτικά σκάφη δεν έχουν νερό και ρεύμα όσο βρίσκονται στο λιμάνι των Ελευθερών.

 

Πυρκαγιά κοντά στον Παράδεισο χθες το μεσημέρι, αντιμετωπίστηκε με επιτυχία από την Π.Υ. Χρυσούπολης. Ρίψεις νερού έκαναν εναέρια μέσα. Με ανακοίνωση τους τα σωματεία συνταξιούχων της Καβάλας διαμαρτύρονται για την αύξηση στην τιμή 850 φαρμάκων. ΙΧ αυτοκίνητο βρέθηκε στη θάλασσα, στο λιμάνι των Ελευθερών. Λύθηκε το χειρόφρενο του. Είχε Βουλγαρικές πινακίδες. Θα υπάρξουν κι άλλες παρατάσεις στο έργο της πλατείας Καπνεργάτη, δήλωσε στην Πρωινή η Ευαγγελία Δρακονάκη. Την 6η παράταση στο έργο την δώσαμε με πόνο ψυχής, είπε ο Αντιδήμαρχος Αλέξης Γούλας. Με καταγωγή από το Χρυσοχώρι η 32χρονη που κακοποιήθηκε από το σύντροφο της στο Διδυμότειχο. Ο Παναγιώτης Μπογιατζίδης νέος διοικητής της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας Θράκης. Έκπληξη το ότι μετατέθηκε σε άλλη υγειονομική περιφέρεια ο Δημήτρης Τσαλικάκης. Σύλληψη δύο ατόμων, θα ταξίδευαν στη Θάσο κατέχοντας χασίς.

 

Ολοκληρώθηκε προχθές βράδυ το Cosmopolis στην Παναγία, το φεστιβάλ συνεχίζεται με μουσικές εκδηλώσεις κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Το μεσημέρι τελειώνει το διεθνές τουρνουά σκάκι «Βασίλης Θεοδωρίδης». Το βράδυ στο «Ανθή Καραγιάννη» η συναυλία της Άννας Βίσση. Κλειστό ως 15 Αυγούστου το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού.

 

Πέθανε στην Αθήνα ο πρώην προπονητής του ΑΟΚ Δημήτρης Θεοφάνης. Παραμένουν στο Νέστο οι Ορφανίδης, Ράνος, Γκατζολάρι.

Προηγούμενο άρθρο

Οικοδομική άδεια για υπόσκαφες κατοικίες κοντά στην παραλία της Σαλιάρας

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο