Dark Mode Light Mode

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ 2024

Πετυχημένα εγκαινιάστηκε και λειτούργησε το προηγούμενο τριήμερο η έκθεση του Επιμελητηρίου «KavalaExpo 2024». Ολοκληρώνεται το βράδυ, με συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου. Είναι γεμάτη εκθέτες και εκθέματα, προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κόσμου. Την εγκαινίασαν μαζί ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και η Υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη. Το πρωί του Σαββάτου στο εκθεσιακό κέντρο πραγματοποιήθηκε η συνέλευση των Επιμελητηρίων της χώρας.

 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης πρώτος σε ψήφους στην εκλογική διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ Καβάλας, ψήφισαν περίπου 3.400 άνθρωποι. Περισσότεροι σε σχέση με το 2021. Η κυκλοφοριακή μελέτη που θα εκπονήσει ο Δήμος Καβάλας είναι καθοριστική για την επανακατασκευή ή όχι της πεσμένης γέφυρας. Η Περιφέρεια ΑΜΘ είναι υπέρ της επιλογής η γέφυρα να μην κατασκευαστεί και τα λεφτά του έργου να διατεθούν σε άλλο του Ν. Καβάλας. Ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Καβάλας σε αστυνομικό του Νομού, κρίθηκε ένοχος για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση. Ελαφρά τραυματίστηκε από ΙΧ εργαζόμενος της Καθαριότητας, το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στην οδό Κουντουριώτου. Μεγάλο κλαδί δέντρου έπεσε στο έδαφος χωρίς να τραυματίσει πεζό στο Δ. Κήπο, κοντά στο εργοτάξιο της Πλατείας Καπνεργάτη.

 

Πέθανε ξαφνικά στο εξωτερικό όπου ζούσε και εργάζονταν ο Χρήστος Τσιμπούρλας, ήταν 47 ετών. Εντός του μήνα στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλαγές στον κανονισμό στάθμευσης της συνοικίας της Παναγίας. 37χρονος ναυτικός από την Ουκρανία, πλήρωμα εμπορικού πλοίου, πνίγηκε ξημερώματα Παρασκευής στο νέο λιμάνι. Νέα απόφαση της Διεύθυνσης Υγείας επιτρέπει τη χρήση του νερού της Παναγίας Θάσου από τους ανθρώπους. Διατηρείται η απαγόρευση στους οικισμούς Κάστρο και Μεγάλος Πρίνος. Τουριστική προβολή στην Κωνσταντινούπολη από την Περιφέρεια ΑΜΘ. Θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στη «Philoxenia».

 

Την παραλία της Καλαμίτσας καθάρισαν οι χειμερινοί κολυμβητές, το δάσος των Πεντακοσίων οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου Γαλαξίας. Μνημόσυνο για τους συναδέλφους τους που έφυγαν από τη ζωή έκαναν χθες οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ Καβάλας. Την ερχόμενη Κυριακή πραγματοποιείται στον Αμυγδαλεώνα η γιορτή του μήλου, διοργανωτής ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού. Η Μελίνα Παπακωνσταντίνου πρόεδρος στον Όμιλο Διάδωσης Ελληνικής Γλώσσας.

 

Ισοπαλία επιτυχία του ΑΟΚ με τον Ηρακλή. Την Τετάρτη εντός έδρας ματς κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Νίκησαν Νέστος και Άρης Πηγών. Στο μπάσκετ νίκησαν μόνο οι Πάνθηρες.

 

Προηγούμενο άρθρο

Καταδικάστηκε αστυνομικός του Ν. Καβάλας για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση

Επόμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο